به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مجتبی عبداللهی پیش از ظهر امروز _شنبه بیستوششم اسفند_ در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در سالن جلسات حوزه استاندار و پس از ستاد ملی تنظیم بازار با حضور معاون اول رئیسجمهور برگزار شد، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اظهار کرد: نظارت بر تولید و توزیع گوشت گرم قرمز در استان باید با تمام ظرفیتهای تولیدی و نظارتی استان صورت گیرد.
وی افزود: حفظ ثبات در بازار به نظارت جدی اتاق اصناف، اتحادیهها و در مراتب بالاتر اداره کل صمت و دستگاههای نظارتی نیاز دارد.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: یکی از دغدغههای فعالان حوزه دامداری و دامپروری، گسترش مناطق مسکونی و نزدیک بودن این مراکز به محل زندگی مردم است.
عبداللهی تصریح کرد: جانمایی مناسب جهت انتقال دامداریها و تجمیع فعالیتها در این نقطه است و قیمتهای مختلفی با توجه به تنوع عرضه تولیدات دامی وجود دارد که مردم را دچار سردرگمی میکند؛ بنابراین باید تدبیری اتخاذ شود که در این راستا تخلف و سوءاستفاده صورت نگیرد.
وی اضافه کرد: رستورانها و مراکز عرضه غذا نیز در استان باید قیمتهای خود را بر اساس کیفیت گوشتی که تهیه میکنند، متناسبسازی شود، چراکه در این حوزه نیز امکان تخلف وجود دارد.
استاندار البرز گفت: ایجاد توازن میان تولید و توزیع نیاز به برنامهریزی و نظارت دارد و لازم است ظرفیتهای تولید گوشت استان شناسایی شود و بهرهبرداری برسد.
وی افزود: جلسات تنظیم بازار باید با هدف رصد لحظه به لحظه بازار، منظم و مستمر برگزار شود و نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در سراسر استان فعالیت مؤثر داشته باشند، لازم است از ظرفیت تولیدکنندگان استان بر عرضه زیر قیمت بازار استفاده شود.
استاندار البرز اظهار کرد: ارتقای کیفیت معیشت مردم یک مسئولیت خطیر و مهم برای ما محسوب میشود؛ بنابراین باید از تمام توان و ظرفیت خود در این رابطه بهرهبرداری کنیم.
نظر شما