به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابطعمومی استانداری، محمدمهدی فداکار در سیونهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار کرد: سال گرههای زیادی از سرمایهگذاری در استان باز شد و سرمایهگذاری جان گرفت.
وی رونق سرمایهگذاری در استان را مدیون جلسات و مصوبات کارگروه رفع موانع تولید دانست و افزود: با وجود نظراتی که از سوی دستگاههای اجرایی مطرح میشود، اما احساس عمومی برای سرمایهگذاری شکل گرفته است.
استاندار کرمان فضای استان را برای سرمایهگذاری مثبت ارزیابی کرد و گفت: ارائه طرحها در جلسات کارشناسی و تخصصی رفع موانع تولید را میتوان تجربه موفقی دانست در همین راستا از تمام اعضای کارگروه تشکر میکنم.
اشتغال و تولید دو مسئله محوری کارگروه رفع موانع تولید استان است
امیر حسنزاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان هم در این جلسه با تأکید بر اینکه باید به صنعت بیشتر کمک کنیم، از واحدهای خصوصی و تولیدکنندهها که در شرایط سخت اقتصادی ایستادگی کردند، تشکر کرد و گفت: امیدواریم سال جدید برای حوزه اقتصادی کرمان پربرکت باشد.
وی عبور از مشکلات و دستیابی به پیروزیهای سال جاری را نتیجه همکاری و همراهی تمام اعضای تیم اقتصادی استان به خصوص اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون دانست و افزود: امیدواریم سال آینده بتوانیم رشد بیشتری داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به تشکیل مستمر جلسات کارگروه رفع موانع تولید تصریح کرد: اشتعال و تولید دو محور اساسی کارگروه در سال جاری بوده است تا همه به کمک واحدهای تولیدی و تولیدکنندهها بیایند.
وی با تأکید بر اینکه کسی که بخواهد فقط زمین بخرد و به دنبال سفتهبازی باشد، جایش در تیم اقتصادی استان و موارد حمایتی نیست، گفت: این موضوع توسط دستگاههای اجرایی مدیریت شد و وقت را برای تولیدکنندههای واقعی گذاشتیم.
حسنزاده با اشاره به اهمیت بحث اقتصاد معدن در استان، ادامه داد: مهمترین بخش تولید حوزه زیرساخت است که در شهرکهای صنعتی ایجاد شده است و ضروری است مشکلات واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی احصا و واحدهای نیمهفعال شناسایی و فعال شوند.
وی با اشاره به بازدیدهای اخیر از واحدهای تولیدی در سطح استان و پیگیری مشکلات و مسائل پیش روی آنها خاطرنشان کرد: به دنبال احداث و راهاندازی کارخانه جدید نیستیم و قصد داریم مشکلات موجود در شهرکها و واحدها را بررسی و رفع کنیم.
در سیونهمین جلسه کارگروه رفع موانع تولید با حضور جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی، پرونده حدود ۲۰ کارخانه و واحد تولیدی در شمال و جنوب استان بررسی و مشکلات آن احصا شد.
نظر شما