ظرفیت عملیاتی فرآورده‌های نسوز ایران، سال آینده حداقل ۲ برابر می‌شود

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران گفت: ظرفیت عملیاتی سال گذشته مجموعه نسوز ایران ۳۵ هزارتن بود که در سال جاری به حدود ۵۰ هزار تن رسید و ظرفیت عملیاتی این مجموعه برای سال آینده حداقل ۲ برابر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، محسن پَروان امروز _چهارشنبه بیست‌وسوم اسفند _ در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر میانگین تولید روزانه در شرکت فرآورده‌های نسوز ایران ۱۰۰ تُن در روز است که امیدواریم به بالای ۲۰۰ تن برسد، همچنین میانگین تولید روزانه ۲۳۰ تن انواع آجرهای نسوز تا یک سال آینده در این شرکت هدف‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه تورم و ازدیاد نیروی انسانی در اغلب صنایع وجود دارد، افزود: برای حل این مسئله، فعالیت کارخانه از ۲ شیفت به ۳ شیفت کاری افزایش پیدا کرد تا علاوه بر افزایش تولید از اتلاف منابع جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران بیان کرد: کوره ۲۲ واگنی که سال‌ها از مدار تولید خارج شده بود بازسازی شد و به مدار تولید بازگشت و تعمیرات اساسی چند دستگاه پرس انجام شد و با همان تعداد نیروی انسانی، یک شیفت کاری به مجموعه اضافه و تورم نیروی انسانی کاهش یافت.

پروان اضافه کرد: این کارخانه از حدود یک هفته گذشته به‌صورت چهار شیفت گردان و ۲۴ ساعته فعال است که همین امر بسیاری از مشکلات ما را به‌دلیل تعطیلی شبانه در گذشته را مرتفع کرد.

وی بیان کرد: شرکت نسوز ایران در یک اقدام جهادی از چند کارگاه شاموت (نسوز) و تجهیزات ذوب‌آهن که امکان تولید این نوع آجر در آن‌ها وجود دارد، استفاده کرد و با بهره‌برداری از کارگاه‌های آجر شاموت ذوب‌آهن اصفهان، ۴۰ درصد به ظرفیت تولید آجر نسوز در این مجموعه اضافه شد.

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران افزود: علاوه بر تأمین نیاز ذوب آهن اصفهان، قابلیت تأمین نیاز سایر صنایع هم در این مجموعه وجود دارد اما هدف‌گذاری اصلی ما برای استفاده از این کارگاه‌ها، صادرات به بازارهایی از جمله عراق، پاکستان و کشورهای همسایه است.

پروان با بیان اینکه هدف ما حضور قدرتمندتر در بازارهای صادراتی است، اظهار داشت: شرکت فرآورده‌های نسوز ایران پس از حدود ۵۰ سال تولید نسوز در کشور باید به فکر توسعه این بازار و توسعه صادرات خود باشد و به یکی از اصلی‌ترین تولید کنندگان نسوز در دنیا تبدیل شود و در زمان حاضر این ظرفیت از نظر مواد معدنی، نیروی انسانی و دانش در کشورمان وجود دارد.

وی با بیان اینکه صنایع فولادی و سیمانی، مخاطب و مشتری اصلی فرآورده‌های نسوز هستند، گفت: بهره‌وری فرآورده‌های نسوز ارتباط مستقیمی با نحوه نصب و اجرای آن‌ها دارد و در صورتی‌که این فرآورده‌ها به‌درستی در صنایع نصب و اجرا نشود، بهره‌وری و کارایی آن‌ها به‌شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران خاطرنشان کرد: بهره‌وری شرکت‌های فولادی و سیمانی به کیفیت آجرها و فرآورده‌های نسوز بستگی دارد و هر چه قابلیت و کیفیت مواد نسوز بالاتر باشد، کارایی و کیفیت محصولات صنایع فولادی و سیمانی افزایش پیدا خواهد کرد.

پروان با تاکید بر اینکه کمبود و قطعی گاز اصلی‌ترین مشکل این شرکت محسوب می‌شود و در حدود ۷۵ روز از امسال، محدودیت شدید مصرف گاز داشتیم، اضافه کرد: هشت کوره فعال در این مجموعه وجود دارد که در ۷۵ روز گذشته فقط ۲ کوره که امکان خاموش کردن آن‌ها وجود نداشت، به‌صورت مداوم فعال بود و ۶ کوره دیگر را خاموش کردیم و به همین دلیل تولید این شرکت به‌ویژه در بهمن ماه اُفت پیدا کرد.

به گزارش ایمنا، شرکت فرآورده‌های نسوز ایران نخستین و بزرگ‌ترین تولیدکننده آجرهای نسوز در کشور است که از سال ۱۳۵۶ در مبارکه اصفهان شروع به فعالیت کرد.

کد خبر 735995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.