۲۳ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان‌غربی تا ۶ ماه آینده ایمن‌سازی می‌شود

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: ۱۴ نقطه حادثه خیز در استان در دولت سیزدهم ایمن‌سازی شده و ۲۳ نقطه نیز تا پایان هفته دولت سال آینده ایمن‌سازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز _چهارشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در جلسه شورای راهبری کاهش تصادفات و چهاردهمین جلسه شورای هماهنگی ترافیک آذربایجان‌غربی، با اشاره به اهمیت توجه به مباحث فرهنگی و اجتماعی در کاهش تصادفات در استان اظهار کرد: رسانه‌ها و به‌ویژه صدا و سیمای مرکز ارومیه و مهاباد با تولید محتوای مناسب فرهنگی و اجتماعی و همچنین فرهنگ رانندگی می‌توانند در آگاه‌سازی مردم و کاهش تصادفات نقش مؤثری ایفا کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش و بهره‌مندی از ابزارهای مختلف در مسائل پیشگیرانه افزود: تشکل‌های غیردولتی می‌توانند در این حوزه نقش مؤثری داشته باشند و نیاز است در شورای اطلاع‌رسانی استان روند تولید محتوا و همچنین مباحث فرهنگی و اجتماعی دخیل در تصادفات به‌صورت کارشناسی بررسی شود.

استاندار آذربایجان غربی به اهمیت اطلاع رسانی مستمر به رانندگان و میهمانان نوروزی استان در خصوص اهمیت رعایت ایمنی در رانندگی نیز اشاره کرد و گفت: در کنار اطلاع‌رسانی، اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی در مبادی ورودی و مسیرهای پرتردد استان می‌تواند خاطره خوبی از سفر به استان آذربایجان غربی برای میهمانان را به همراه داشته باشد.

معتمدیان در ادامه با اشاره به نیاز استان به ایمن سازی جاده‌ها ادامه داد: ۱۴ نقطه حادثه خیز در استان در دولت سیزدهم ایمن‌سازی شده و ۲۳ نقطه نیز تا پایان هفته دولت سال آینده ایمن‌سازی می‌شود و با توجه به اهمیت توجه به رفع نقاط حادثه خیز در استان، اعتبارات لازم برای رفع نقاط حادثه‌خیز باقی مانده نیز تأمین شده و کارهای اجرایی آن‌ها به زودی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان‌های ارومیه، خوی، ماکو و بوکان پرتصادف‌ترین شهرستان‌های استان هستند، تصریح کرد: مصوبات شورای راهبری تصادفات استان مربوط به تمامی شهرستان‌های استان بوده و ضروری است فرمانداران استان توجه ویژه‌ای به اجرای این مصوبات داشته باشند.

معتمدیان تاکید کرد: پاکسازی حاشیه جاده‌ها و اطراف شهرها نباید به‌صورت مقطعی صورت بگیرد و ضروری است این کار در طول سال در اولویت کاری دستگاه‌های متولی قرار داشته باشد و در این زمینه از ظرفیت شرکت‌های خدماتی بخش خصوصی و به‌ویژه دهیاران استان می‌توان استفاده کرد.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه با بیان اینکه تقویت خدمات اورژانس جاده‌ای و هوایی در اولویت استان قرار دارد، افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و مناطق صعب‌العبور، نیاز به امداد هوایی در مرکز، جنوب و شمال استان ضروری است و سازمان اورژانس کشور باید نسبت به تأمین اورژانس هوایی همچنین اتوبوس آمبولانس در استان اقدام کند.

کد خبر 735994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.