به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدحسین موسوی اظهار کرد: هشت نفر از مصدومان ناشی از حوادث چهارشنبهسوری در استان بوشهر، دارای سوختگی درجه دو و سه و سایر افراد دارای سوختگی درجه یک هستند و چهار نفر بستری شدهاند.
وی افزود: از کل مصدومان حوادث چهارشنبهسوری در استان بوشهر، ۱۳ نفر مرد و یک نفر زن است.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: از میان افراد آسیبدیده، چهار نفر در گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال قرار دارند، در صورتی که بیشترین سن درگیر ۲۹ تا ۶۰ سال است.
موسوی ادامه داد: بر اساس گزارشهای دریافتی، بیشترین آسیبدیدگی ناشی از حوادث چهارشنبهسوری در استان بوشهر از ناحیه دست بوده و هیچ مورد قطع عضو، فوتی یا اعزام به خارج از استان گزارش نشده است.
وی اضافه کرد: دو جوان ۲۰ ساله که در اثر انفجار ترقه، آسیبهایی در ناحیه سر، گردن و دست دیدهاند، سوختگی ۷۰ درصد دارند و در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر تاکید کرد: یک مرد ۵۴ ساله از افراد آسیبدیده حادثه چهارشنبهسوری در استان بوشهر است که از ناحیه سروصورت دچار سوختگی ۴۰ درصد شده و بر اساس تشخیص پزشکان در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار دارد.
موسوی عنوان کرد: بر اساس آمارها، از یکم اسفند تاکنون تعداد کل آسیبدیدگان ناشی از ترقه و مواد آتشزا در استان بوشهر نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وی گفت: از این تعداد، ۱۳ نفر مرد و یک نفر زن مصدوم شدهاند که چهار نفر در بیمارستان بستری شدهاند که همچنان در بیمارستان بستری هستند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار کرد: شهرستان بوشهر با ۶ مورد بیشترین آسیبدیدگی ناشی از حوادث چهارشنبهسوری را به خود اختصاص داده است و مصدومان ناشی از این حوادث در سال گذشته ۲۷ نفر بودند.
موسوی با اشاره به آمادگی نیروهای عملیاتی و ستادی اورژانس ۱۱۵ از ابتدای شروع طرح و آمادگی ویژه کارکنان طی شب گذشته تاکنون تاکید کرد: ۵۸ پایگاه زمینی، هوایی و موتورلانس اورژانس ۱۱۵ در همه مناطق شهری و روستایی در حال آمادهباش هستند.
وی اضافه کرد: در شامگاه گذشته تلفنهای مرکز پیام ۱۱۵ استان بوشهر به مردم خدمات مشاورهای پزشکی درباره سوختگی ارائه داد و پزشکان و پرستاران حاضر در شیفت با دقت و حرفهای، به مردم راهنمایی لازم را ارائه کرده تا کمترین آسیبی از این حوادث برای آنها ایجاد شود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با تأکید به مراقبت از زنان باردار و بیماران قلبی در تجربه صداهای مهیب خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر، خانوادهها در چهارشنبه آخر سال بهجای برگزاری دورهمیهای شاد و خانوادگی، برنامهریزی میکنند تا در خانه بمانند و از حضور در خیابانها و کوچهها خودداری کنند، این تغییر نشان از این دارد که این روزها شادی و نشاط چهارشنبهسوری به ترس و نگرانی تبدیل شده است.
موسوی گفت: هر سال اورژانس پیشبیمارستانی و دیگر نهادها درباره حوادث چهارشنبه آخر سال به خانوادهها بهویژه نوجوانان هشدار و آموزش لازم را میدهند تا از اقدامات خطرآفرین پرهیز کنند، اما در عمل همواره اسفند هر سال شاهد اخبار ناگواری در این زمینه هستیم.
نظر شما