به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد یزد، حمید مطهری در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: طرحهای خالص فروشی شیرینی، پایش کم فروشی، عیدانه و ویژه ماه مبارک رمضان، چونان گذشته و همزمان با سراسر کشور با قوت تمام دنبال میشود.
وی گفت: طرحهای مذکور با محورهای نظارت بر کیفیت کالاها و خدمات، در مراکزی نظیر فروشگاههای زنجیرهای، رستورانها، پایانههای مسافربری، فرودگاهها و ایستگاههای قطار، مراکز اقامتی، میادین میوه و ترهبار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی و آجیل، اجرا میشود.
مطهری به طرح خالص فروشی در شیرینی فروشیهای استان اشاره و تصریح کرد: بر اساس این طرح باید هزینه جعبه شیرینی هنگام فروش انواع شیرینی به طور مجزا محاسبه شود و فروشندگان مجاز نیستند جعبه را به قیمت شیرینی محاسبه کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در طرح یاد شده شیرینی فروشیها موظف به تعیین قیمت و وزن جعبه و خالص شیرینی به شکل جداگانه هستند و عدم رعایت این مساله، کم فروشی تلقی میشود و واحدهای متخلف به تعزیرات معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه این طرح از یکسال گذشته در استان آغاز شده است گفت: در ابتدای این طرح فقط پنج درصد شیرینی فروشیهای استان خالص فروشی شیرینی را رعایت میکردند که اکنون این رقم به ۷۰ درصد رسیده است.
مدیر کل استاندارد استان یادآور شد: در ادامه اجرای این طرح، در برخی موارد شیرینی فروشیها در استان یزد، صد و ۵۰ میلیون ریال جریمه شدند.
وی در مورد طرحهای پایش کمفروشی در واحدهای تولیدی استان گفت: جای بسی مباهات است که کم فروشی در واحدهای تولیدی استان نسبت به میانگین کشوری کمتر است.
مطهری با بیان اینکه هر هفته به طور متوسط هشت واحد تولیدی بزرگ صنعتی مورد پایش قرار میگیرد افزود: میانگین کم فروشی این واحدها در کشور بین ۲.۵ تا ۲.۹ درصد است که این رقم در استان ۲.۱ تا ۲.۲ درصد است.
نظر شما