سید عباس میراحمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: چهارمحالوبختیاری ظرفیت بی نظیری در حوزه دام و طیور دارد و بخش قابل توجهی از امنیت غذایی کشور را تأمین میکند بنابراین حرکت به سوی ارتقا کیفیت و نوآوری در تولیدات دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل با نگاه ویژه به منابع ژنتیکی بومی و داخلی به منظور توسعه دانش محور این منابع بسیار ارزشمند است.
وی بیان کرد: هم اکنون ۲۰۸ واحد مرغداری در چهارمحالوبختیاری فعال است که سالانه ۱۸ میلیون قطعه معادل ۲۶ هزارتن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی تصریح کرد: ۸ واحد مرغ تخم گذار در استان وجود دارد که میتوان از این ظرفیت برای تولید تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک که یکی از غذاهای فراسودمند با تقاضای بالای جهانی است استفاده کرد.
نظر شما