پیام نجفی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به برگزاری طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اشتغال دانشجویان در محیط واقعی همزمان با آموزش یکی از اهداف این طرح است و بر این اساس نمایشگاه گذر پویش در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان با ظرفیت ۶۰ غرفه برگزار شد.
وی افزود: بیش از ۱۵ هزار دانشجو از این نمایشگاه دیدن و حدود سه هزار نفر در طرح اشتغال ثبت نام کردند که از این تعداد حدود ۳۰۰ نفر فرآیند مصاحبه و گزینش را طی کرده و وارد بازار کار خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان یادآور شد: این نمایشگاه با همکاری اتاق بازرگانی و حمایت شهرداری اصفهان برگزار شد و بنا داریم طرح پویش را سال به سال کاملتر و گستردهتر کنیم.
نجفی با بیان اینکه بسیاری از رشتههای دانشگاهی مانند علوم دامی، کشاورزی و سایر رشتههای علوم پایه در جامعه مغفول واقع شدهاند در حالی که صنایع شدیداً به چنین تخصصهایی محتاج هستند، گفت: تلاش داریم با طرح پویش این خلأ را جبران کنیم.
تجلیل از ۱۱۶ اثر برگزیده در جشنواره رشد دانشگاه آزاد
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری جشنواره رشد اشاره کرد و افزود: دانشگاه آزاد در سالهای اخیر جشنوارههای متعددی برگزار میکند که رشد، یکی از آن جشنوارهها است.
نجفی ادامه داد: در این جشنواره به تمام کانونهای دانشگاههای آزاد سراسر کشور فراخوان برای ارسال آثار داده شده تا آثار هنری دانشجویان در زمینههای مختلف از جمله، کارگردانی، مستندسازی، رسانه، نمایشنامه، سرود، صنایع دستی و … به دبیرخانه جشنواره ارسال و مورد ارزیابی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان ابراز کرد: در جشنواره امسال شش هزار و ۱۰۰ اثر در سامانه بارگذاری شده است که ۷۷۰ مورد از این آثار به هیئت داوران ارائه و در نهایت ۱۱۶ اثر برگزیده شد و صاحبان این آثار مورد تجلیل قرار گرفتند.
برگزاری جشنواره جهانی نهجالبلاغه در تیر ۱۴۰۳
نجفی در ادامه به برگزاری جشنواره بزرگ نهجالبلاغه اشاره کرد و گفت: به همت مؤسسه نهجالبلاغه و دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز تحقیقات نهجالبلاغه در کشور راه اندازی شد که مکان آن مدرسهای در حوزه علمیه است.
وی افزود: تاکنون دو دوره از این جشنواره برگزار شده و در تیر سال آتی سومین همایش بزرگ نهجالبلاغه در کشور برگزار خواهد شد که در آن تمام منتخبان نهجالبلاغه سراسر جهان شرکت خواهند کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تاکید کرد: در حال حاضر پیش همایشهایی در برخی از کشورهای اسلامی مانند ونزوئلا برگزار میشود و در کشور خودمان نیز پیش همایشهایی برگزار شده تا منتخبان برای همایش بزرگ سال آتی انتخاب شوند.
نجفی خاطر نشان کرد: متأسفانه در حوزه نهجالبلاغه کم کاری داشتهایم و با وجود ارادتی که به اهلبیت (ع) داریم در شناساندن این گنجینه عظیم به نسل جوان خود کوتاهی کردهایم؛ از این رو امیدواریم با برگزاری چنین همایشهایی کلیدواژگان نهجالبلاغه را به سبک زندگی و کاری مردم وارد کرده و اثرات آن را در جامعه شاهد باشیم.
نظر شما