منصور شیشه فروش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بر اساس گزارشهای محیط زیستی، از ابتدای سال جاری تاکنون اصفهان ۱۶ روز هوای پاک، ۲۰۶ روز هوای قابل قبول، ۹۶ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس و ۳۲ روز هوای ناسالم برای عموم را تجربه کرده است.
وی با بیان اینکه در صورت محاسبه ازن موجود در هوا، ۶۰ روز به تعداد روزهای آلوده سال اضافه میشود، افزود: میتوان گفت که هوای اصفهان در نیمی از سال میزبان آلایندههای جوی بوده که ۵۳ روز آن به دلایل مختلفی از جمله فعالیت کانونهای گردوغبار از مناطق بیابانی و فرسایش بادی و فشار آلایندههای ناشی از منابع سیار و ثابت متعلق به فصل تابستان است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه بیشترین آلودگی هوا در ماههای آبان، آذر و دی مشاهده شد، تصریح کرد: با ورود موجهای ناپایدار به اصفهان، بهتدریج شاهد بهبود کیفیت هوا بودیم، اما طی چند روز اخیر به دلیل افت دما، وارونگی، رکود و خودپالایی نداشتن جو شاهد افزایش آلایندهها هستیم.
شیشهفروش ادامه داد: با توجه به شرایط خاص ایجاد شده در کشور از نظر کاهش دما و ورود سامانه سرد قطبی از سیبری، تصمیم ملی در خصوص صادر شدن مجوز نیروگاه شهید منتظری برای سوزاندن مازوت گرفته شده است و این نیروگاه از یکم اسفند انرژی خود را با استفاده از مازوت تأمین میکند.
وی با بیان اینکه طی بازه زمانی فصل پاییز مازوتسوزی اتفاق نیفتاده بود، گفت: با توجه به افزایش آلایندههای جوی طی چند روز اخیر، کمیته اضطرار تشکیل و درخواست توقف مازوتسوزی نیروگاه شهید منتظری و تأمین گاز پایدار برای این نیروگاه به وزارت نفت و نیرو اعلام شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه اصفهان شرایط خاصی دارد، اضافه کرد: مدت زمان تداوم مازوتسوزی در اصفهان مشخص نیست، اما با توجه به اینکه زایندهرود خشک است و کانونهای گردوغبار در استان وجود دارد، پیگیریها در حال انجام است تا مازوتسوزی متوقف شود.
نظر شما