سیروس بیکبکان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون از محل خط اعتباری مکانیزاسیون مبلغ ۷۴۲ میلیارد ریال تسهیلات تاکنون در استان چهارمحال و بختیاری جذب شد که این میزان تسهیلات در زیر بخشهای زراعت، باغبانی، گلخانه، دام و طیور، آبزیان و تجهیز شرکتهای مکانیزاسیون توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه، کل مبلغ تخصیص پیدا کرده به استان هزار و ۱۱۹ میلیارد ریال بوده که حدود ۶۶ درصد آن با همکاری شعب بانک کشاورزی در استان جذب شده است، افزود: این تسهیلات جهت خرید انواع نیرو محرکه (تراکتور باغی و کمباین)، انواع دستگاههای کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی، سمپاشهای زراعی و باغی، تیلر، پوست کنهای بادام و گردو، سایر ادوات باغبانی و تجهیزات مرغداری، دامداری و شیلات به متقاضیان در استان پرداخت شده است و روند پرداخت تسهیلات تا جذب کامل تسهیلات ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان ادامه داد: با توجه به اینکه توسعه کمی و کیفی کشاورزی بدون توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، امکان پذیر نیست، تجهیز ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی، از مهمترین اهداف توسعهای سازمان جهاد کشاورزی به شمار میآید.
بیکبکان اضافه کرد: برنامه برای ضریب مکانیزاسیون کشاورزی و تجهیز ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی استان صورت گرفته است که همزمان با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها از رشد چشمگیری برخوردار خواهد بود.
وی تصریح کرد: همگام با افزایش جمعیت، اهمیت کشاورزی و رفع نیازهای انسان از طریق کشاورزی روز به روز افزایش پیدا میکند، امروزه دیگر روشهای دستی و سنتی جوابگوی این نیاز نیست، برای موفق شدن در این راه باید از روشهای مدرن کشاورزی استفاده کنیم.
سیروس بیکبکان تاکید کرد: با وجود آنکه کشاورزی سنتی منجر به افزایش ضایعات و هدر رفت محصول در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت میشود، توسعه مکانیزاسیون و ادوات کشاورزی مهمترین رکن در بهرهوری تولید به شمار میرود که دستیابی به این امر نیازمند سرمایهگذاری در بخش کشاورزی است.
وی گفت: سرمایه به عنوان یکی از مهمترین نهادههای تولید، اهمیت بهسزایی در افزایش سطح تولید فعالیتهای اقتصادی و در نتیجه افزایش بهرهوری سایر عوامل تولید دارد، در بخش کشاورزی نیز سرمایه و سرمایهگذاری عنصر کلیدی رشد و توسعه محسوب میشود.
نظر شما