به گزارش خبرگزاری ایمنا، چند وقتی است که حال و هوای انتخابات در سراسر کشور جاری است و شهرها رنگ و بویی دیگر به خود گرفته است، نامزدهای انتخاباتی تبلیغات خود را آغاز و هر یک اهدافی را اعلام کردهاند و امروز، روزی است که شاهد خلق حماسهای دیگر از وحدت و قدرت ملت ایران برای سرنوشت هرچه باشکوهتر جمهوری اسلامی ایران خواهیم بود.
حتی نیم نگاهی به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی به خوبی نشان میدهد که برگزاری انتخابات و حضور حداکثری مردم پای صندوقهای رأی چه اهمیتی دارد و در ادامه به برخی از سخنان گوهربار مقام معظم رهبری میپردازیم:
_ انتخاباتِ مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی بایستی باشکوه برگزار شود.
_ چهار خصوصیتِ مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت به معنای حقیقی و امنیت انتخابات باید انجام بگیرد.
_ دو کلمه جمهوری و اسلامی هر دو وابسته به انتخابات است.
_ اگر انتخابات در کشور نباشد، یا دیکتاتوری است یا هرج و مرج.
_ با انتخابات است که ولی فقیه از طریق منتخبان ملت در مجلس خبرگان تعیین میشود.
_ حضور پرشور مردم در انتخابات وحدت ملی و انگیزه ملت ایران برای حضور در صحنه را نشان میدهد، انگیزهی ملت قدرت ملی به وجود میآورد.
_ انتخابات تحول ایجاد میکند.
_ همه کسانی که مخاطبانی دارند وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.
_ اگر مشارکت ضعیف باشد مجلس، ضعیف خواهد شد.
_ رقابت یعنی جناحهای سیاسی برای شرکت در انتخابات با هم مسابقه بگذارند و میدان برای مسابقه جناحها و نگاههای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی باز باشد.
_ بعضیها مردم را از انتخابات دلسرد میکنند این اشتباه و بهضرر کشور است.
_ راهحل مشکلات، انتخابات است و برای رفع مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد.
و این جملات پر اهمیت، تنها بخشی از تأکیدات رهبر معظم انقلاب برای مشارکت در انتخابات است؛ در اهمیت مجلس همین بس که مقام معظم رهبری میفرمایند: «شما (نمایندگان مجلس) موقعیت خوبی گیرتان آمده؛ چهار سال در مجلس شورای اسلامی، جایی که اداره کشور و قانونگذاری کشور آنجا است.
اهمیت این قانونگذاری خیلی زیاد است، این واقعاً همانطور که بارها عرض کردهایم، ریلگذاری است، شما حرکت دولت را اولاً ریلگذاری میکنید، بعد با اختیاراتی که قانون اساسی به شما داده که از جملهاش تحقیق و تفحص است که در قانون اساسی تصریح شده میتوانید تضمین کنید که این حرکت انجام بگیرد.»
راهِ درست، انتخاب است
شرکت در انتخابات یک مسئله صرف سیاسی نیست، بلکه یک مسئله اجتماعی و یک تکلیف شرعی است که به وسیله آن میتوان آینده کشور را با وضع قوانین خوب ساخت چهل و پنج سال شور و شعور انتخاباتی، ریشه در مسئولیتپذیری دینی مردم ولایی ایران داشته و عامل اقتدار در برابر دشمنان و زمینهساز مطالبهگری حقوق مردم بوده و تکلیف خدمتگزاران را سنگینتر میکند.
از لحاظ عقلی، هر جامعهای که تمایل به موفق شدن داشته باشد، باید در سرنوشت خود سهیم باشد و مهمترین شیوه سهیم شدن در سرنوشت به ویژه در دوران کنونی تمدن بشر، شرکت در انتخابات است که به واسطه آن میتوان مطالبهگری کرد.
از لحاظ دینی طبق بیان قرآن؛ «هر ملیتی آینده خود را به دست خودش رقم میزند» و از همین رو اگر در انتخابات شرکت نکنیم شاید فردی که به میدان میآید، مد نظر نبوده است و از این لحاظ وظیفه دینی حکم بر شرکت در انتخابات دارد.
انتخابات، نمونه بارز همکاری در نیکوکاری و تقوی است؛ کشوری که در برابر تجاوزات سالهای مختلف دشمن، هزاران شهید را تقدیم کرده است، افراد آن کشور باید با همکاری در انتخاب درست و شرکت در انتخابات نمایندگانی را انتخاب کنند که حامی خون شهیدان و مدافع حقوق کشور و مردم باشند و در صورت شرکت نکردن در انتخابات، زمینه تسلط دشمنان و خیانت به مردم و نظام دینی حاکم فراهم میشود.
رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی درخصوص مشارکت مردم در انتخابات پیشرو تأکید کردند: «شک نیست که جبهه استکبار با انتخابات ما مخالف است؛ چرا مخالفند؟ چون نظام ما عبارت است از «جمهوری اسلامی»؛ دو تکه دارد، هم با جمهوریاش مخالفند، هم با اسلامیاش.
مظهر «جمهوری» همین انتخابات است؛ این انتخابات مظهر «جمهوری» است، همه باید در انتخابات شرکت کنند، انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است، راه اصلاح کشور انتخابات است، آن کسانی که دنبال این هستند که مشکلات را برطرف کنند، ترمیم کنند، بایستی به انتخابات رو کنند. راهِ درست، انتخاب است.»
انتخابات مهمترین عامل در اقتدار ملی است
اصل مشارکت مردم و میزان حضور آنان در انتخابات، مهمترین عامل تأثیرگذار در اقتدار ملی و مهمترین راه مقابله با دشمنیهای استکبار جهانی است و افراد باید در انتخاب خود فردی را مد نظر قرار دهند که از صفاتی از جمله ایمان، اعتقاد، شجاعت، پاکدستی، مردمداری و انقلابی اندیشیدن و جهادی عمل کردن، برخوردار باشد.
رهبر معظم انقلاب، مشارکت حداکثری مردم را نشانهای آشکار از استحکام پایههای مردمسالاری اسلامی و از برکات انقلاب بر میشمارند و بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب، انتخابات از جدیترین، پرشورترین و پرجاذبهترین صحنههای مشارکت عمومی است و مشارکت، نشانه اعتماد به نظام اسلامی، پشتوانه انقلاب و کشور، نشانه پختگی و بلوغ سیاسی، شرط رقابت سالم، فریضه سیاسی و دینی، وظیفه ملی و میهنی، وظیفه اخلاقی و به معنای دفاع از قانون اساسی محسوب میشود.
شکوه و عظمت ملی و عزتبخشی به ایران و ایرانی نیز از ضرورتهای حضور گسترده مردم در انتخابات بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب است که باید مطلوب نظر آحاد جامعه قرار بگیرد تا با مشارکتی حداکثری، ضمن دخیل شدن در سرنوشت سیاسی کشور، با معرفی چهرههای نو، افکار و اندیشههای جدیدی را جهت پالایش مدیریت اجرایی و نظارتی کشورمان به سیستم معرفی کنیم تا در سایه همافزایی ملی، اقتداری جهانی را برای انقلاب و نظام دامن بزنیم.
انقلاب اسلامی ایران محصول فداکاری و جانفشانیهای مردم است و مردم در طول مبارزات انقلاب اسلامی یکی از ارکان اصلی مبارزات محسوب میشدند و حضور آنان در صحنه و آمادگی برای برپایی حکومت اسلامی بسیار مهم و ارزشمند بوده است، امروز نیز حضور این مردمان پاکدست و فداکار پای صندوقهای رأی، اقتداری را رقم خواهد زد که هیچ دشمنی بیش از پیش اجازه دستاندازی به آن را نداشته باشد.
نظر شما