به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانرضوی، مهدی ابراهیمی در حاشیه اختتامیه طرح «ترنم زندگی» در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: این طرح با هدف ایجاد مراکز مشاوره محلی که یکی از اهداف قید شده در اساسنامه سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری است، طراحی و اجرایی شد.
وی افزود: مناطق سیزدهگانه شهرداری مشهد در تفاهم با مساجد، این مراکز مشاوره محلی را ایجاد کردند و مساجدی که تمایل به ایجاد این پایگاه را داشتند، ثبتنام به عمل آوردند.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر، ۲۲۰ مسجد در حاشیه شهر و محلات محروم مشهد مقدس در این طرح مشارکت دارند.
ابراهیمی با بیان اینکه جامعه هدف این طرح، بانوان خانهدار و قشری هستند که کمتر به مشاور دسترسی دارند، تصریح کرد: «ترنم زندگی» سعی دارد که دسترسی جامعه مخاطب به مشاور را تسهیل کند، به ویژه در محلات حاشیه شهر و کمبرخوردار که فاقد مراکز مشاوره هستند و برای شهروندانی که توانایی و بضاعت مالی استفاده از خدمات مشاور را ندارند.
وی گفت: به واسطه اجرای طرح «ترنم زندگی» به دنبال ارائه خدمات مشاوره با هزینههای حداقلی هستیم.
وی با بیان اینکه محوریت موضوعات پیشبینی شده در طرح «ترنم زندگی»، خانواده است، افزود: کارگاههایی با موضوع تربیت فرزند، ارتقای روابط زوجین و مدیریت هیجانات و اضطراب، سه کارگاهی است که بیشترین مخاطب را داشته است.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس ادامه داد: تاکنون حدود ۱۰ هزار نفر در این طرح شرکت داشتهاند و با توجه به استمرار برگزاری کارگاهها، پیشبینی ما افزایش این عدد است، همچنین بر اساس ارزیابی کیفی صورت گرفته، بیش از ۸۵ درصد مخاطبان از این دورهها رضایت داشتهاند.
نظر شما