به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت _سه شنبه هشتم اسفند_ در مراسم آغاز عملیات اجرایی پست ۴۰۰ کیلوولت شهرستان فردوس اظهار کرد: از درخواستهای بزرگان این شهرستان یکی ارتقا دانشکده پیراپزشکی به دانشکده علوم پزشکی بود که با پیگیریهایی که در دولت سیزدهم صورت گرفت، خوشبختانه وزارت علوم با این درخواست موافقت و مجوز آن را صادر کرد.
وی افزود: امروز در آستانه برگزاری انتخابات ۱۱ اسفندماه شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه زیرساختی مهم هستیم که از درخواستها و مطالبات جدی مردم و سرمایه گذاران در شهرستان فردوس بود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به معادن غنی به خصوص بنتونیت در شهرستان فردوس، بیان کرد: در گذشته سرمایهگذارانی را برای سرمایهگذاری در این معدن جذب میکردیم که به دلیل نبود زیرساخت برق دلسرد میشدند.
وی با تأکید بر اینکه یکی از زیرساختهای ضروری برای معادن شهرستان احداث پست ۴۰۰ کیلوولت بود، اظهار داشت: این مطالبه مردم در جریان سفر شهریورماه رئیس جمهور به فردوس مطرح شد که آیت الله رئیسی دستور احداث آن را صادر کردند و در نهایت با پیگیریهایی که از مرکز صورت گرفت امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی این پست هستیم.
قناعت با اشاره به گذشت ۴۵ سال از عمر انقلاب، گفت: در طول ۴۳ سال عمر انقلاب، در خراسان جنوبی فقط سه پست ۴۰۰ کیلوولت ساخته شده اما در طول دو سال دولت سیزدهم عملیات اجرایی پستهای ۴۰۰ کیلوولت نهبندان و فردوس آغاز شد.
وی گفت: پست ۴۰۰ کیلوولت شهرستان نهبندان از پیشرفت ۳۰ درصدی برخوردار است.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در دهه فجر امسال آغاز عملیات اجرایی پست ۱۲۰ کیلوولت را در همین شهرستان فردوس داشتیم.
وی بیان کرد: امروز در جریان سفر به شهرستان فردوس کارخانه کنسانتره فلورین شرکت صنایع معدنی ارزش آفرین با سرمایه گذاری ۱۱۶ میلیارد تومانی نیز افتتاح شد.
قناعت ادامه داد: در دولت سیزدهم تلاش شده با هدف جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی به سمت فرآوری این مواد با ارزش برویم.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی بیش از ۲۴ سال است از پدیده خشکسالی رنج میبرد که باید این مشکل رفع شود، بیان کرد: برای رفع این مشکل نیاز است آب دریای عمان و خلیج فارس به استان منتقل شود.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه پیگیر انتقال هر دو طرح هستیم اما انتقال آب از دریای عمان به دلیل مسیر هموارتر و هزینه پایینتر در اولویت دولت برای خراسان جنوبی قرار گرفته، عنوان کرد: این طرح در حال حاضر در مرحله مسیریابی است و اوایل نیمه دوم سال آینده واحد مرحله لوله گذاری میشود.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۴ آب دریای عمان به خراسان جنوبی میرسد، عنوان کرد: قرار است در فاز نخست، ۶۰ میلیون مترمکعب آب از دریای عمان به استان برسد که با انتقال آن کسری آب خراسان جنوبی رفع خواهد شد.
قناعت خاطرنشان کرد: کل مسیر انتقال آب از دریای عمان به مشهد هزار و ۳۴۲ کیلومتر است که از این مقدار ۳۸۰ کیلومتر لوله گذاری اصلی آن در حوزه سرزمینی خراسان جنوبی قرار دارد.
وی برآورد سرمایه گذاری این طرح را ۳۰ همت اعلام کرد و گفت: انشعابات به طول ۲۷۰ کیلومتر به شهرستانهای استان هم به ۲۰ همت اعتبار نیاز دارد.
استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: در مجموع کل اعتبار مورد نیاز برای طرح انتقال آب از دریای عمان آن هم در حوزه سرزمینی استان ۵۰ هزار میلیارد تومان است.
نظر شما