به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست انتخاباتی نامزدهای قرارگاه گام دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی صبح امروز _سهشنبه هشتم اسفند_ با حضور اصحاب رسانه استان اصفهان برگزار شد و هریک از کاندیداها به شرح برنامههای خود پرداختند و سپس به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
سخاوتی: با تجربیات بینالمللی قصد دارم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی فعالیت کنم
حجتالاسلام نصرالله سخاوتی در این نشست در معرفی خود اظهار کرد: من از محله لادان در غرب اصفهان هستم. تحصیلات من دکتری علوم سیاسی است و در زمینه جنبشهای فکری بعضی از کشورها مانند جنبشهای شمال آفریقا کار کردهام، همچنین مدرک سطح چهار حوزه علمیه که قریبالاجتهادی را میرساند دارم و در کارها و پژوهشهای علمی نیز سابقه دارم.
وی افزود: در حیطه اجرا از ۱۹ سالگی مسئولیت داشتهام و در بروجن که از مناطق استان چهارمحال است زیر نظر سپاه بروجن مسئولیت داشتم، به عنوان فرمانده عملیات سپاه اصفهان، فرماندهی گردان یا زهرا از طرف شهید حاج حسین حسین خرازی و انتظامات شهر اصفهان، ریاست دانشگاه اسلامی غنا در غرب آفریقا و هیئت علمی جامعةالمصطفی فعالیت داشتهام و با تجربیات بینالمللی قصد دارم در صورت انتخاب در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی فعالیت کنم.
حجتالاسلام سخاوتی ادامه داد: متأسفانه کشور ما در حیطه زیست جهانی جمهوری اسلامی برنامهای ندارد، در حالی که حتی کشوری مانند امارات در این خصوص فضا ایجاد کرده است، نظام مقدس ما اگرچه در بعد نظامی پیشرفت چشمگیری داشته ولی وقتی رهبر میگویند اسرائیل باید تا ۲۵ سال آینده محو شود برای آن چه تمهیداتی را مجالس جمهوری اسلامی و دولتها رقم زدند؟ این مسئله مورد توجه من است و خود را برای آن آماده کردهام.
وی با بیان اینکه مشکلات اصفهان متعدد است، گفت: بحث آب و محیط زیست یکی از این مشکلات است، اما برای اینکه بتوانیم مشکلات را تقسیم کنیم در ائتلافی شرکت کردم که متخصصان خوبی در این حوزه دارد و اگر این مجموعه به مجلس برود، کل اصفهان را به پنج منطقه تقسیم میکنیم تا مشکلاتش را بررسی کنیم، بدانیم و راهکارها را تبدیل به قانون کنیم و اگر قانونی هست، آن را اجرایی کنیم.
بخشی: راه بهبود اقتصاد و معیشت، مجلس است
رسول بخشی در این نشست در معرفی خود اظهار کرد: عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان هستم و تخصص من اقتصاد کلان و پولی است و بیشتر از ۲۰ سال سابقه کار دارم. کشور ما ۸ درصد از منابع جهان را در اختیار دارد و وسعتی چند برابر برخی از کشورهای اروپایی دارد و به برکت جمهوری اسلامی به پیشرفتهای قابل توجهی در عرصههای متعدد دست پیدا کرده اما در مسائل اقتصادی با تنگناهایی مواجه هستیم. امروز اقتصاد و معیشت اولویت اصلی ماست و مسائلی مانند تورم، بیکاری، فاصله طبقاتی و فاصله بین غنی و ضعیف موجب شده است که من به عنوان تحلیلگر اقتصادی بر مبنای احساس وظیفه وارد عرصه شوم.
وی افزود: ببینید اگر ۲۹۰ نفر نماینده داشته باشیم چه تعداد در کشوری که مسئله اصلی آن اقتصاد است تخصص اقتصاد دارند؟ اگر معتقدیم مجلس در رأس امور است، یک پای مهم اصلاحات در مجلس است و اگر ضعفی هست نیز یک پای مهم آن در مجلس است.
بخشی ادامه داد: راه بهبود اقتصاد و معیشت، مجلس است و دولت بدون قانون نمیتواند کاری انجام دهد و موظف به انجام قوانین مجلس است که ممکن است اشکال داشته باشند یا اصلاً قانونی در زمینههای مورد نیاز وجود نداشته باشد.
وی تاکید کرد: من به همین دلیل نامزد شدم تا از فضای داغ انتخاباتی استفاده کنم و ایدهای که در ذهن دارم برای حل معضلات به گوش مردم برسانم تا گفتمانی ایجاد شود، زیرا اصلاح اساسی قوانین مقدماتی لازم دارد و نیاز است ابتدا گفتمانی شکل بگیرد تا ریلگذاری قانونی آن در مجلس انجام شود.
حیدری: خود را از اهالی رسانه میدانم
اعظم حیدری در بخش معرفی خود اظهار کرد: من دارای مدرک دکتری مدیریت رسانه، کارشناس ارشد علوم کامپیوتر و کارشناسی زبان انگلیسی هستم، خود را از اهالی رسانه میدانم و معتقدم یک نماینده مجلس صدای بلندتری نسبت به رسانه دارد و میتواند برای رسیدن به اهداف بزرگ رسانه قانونگذاری کند.
وی افزود: با افتخار مادر سه فرزند، همسر یک جانباز و معلم هستم و ۲۵ سال را در آموزش پرورش بودهام. به معلم بودن خود افتخار میکنم زیرا خداوند در سوره الرحمن بعد از بیان رحمانیت، خود را به عنوان معلم معرفی میکند و پیامبر (ص) هم خود را معلم معرفی میکنند و این افتخار من است که از جوانی کاری را انجام دادهام که کار خدا و اهل بیت است و پیامبرگونه است.
حیدری ادامه داد: همچنین به عنوان هیأت امنا در خیریههای مختلف مثل خیریه حاج قاسم حضور داشتهام، همچنین به عنوان مدیرعامل یک شرکت تولیدی فعال بودهام. علاوه بر این به عنوان یک فعال فرهنگی در خدمت بانوان سرزمینم بودهام، بانوانی که معتقدم نقش اساسی در تربیت دارند و طبق گفته امام (ره) به معراج رساندن مردها توسط زنان انجام میشود.
حیدری ادامه داد: در سمن مهر مادری همکاری کردیم برای کمک به فرزندآوری خانوادههایی که دچار مشکلات مادی و معنوی هستند و به این وسیله تعداد زیادی فرزند وارد دنیا شدند. آمدم که صدای مردم باشم و اعلام میکنم نه به قدرت وصلم نه ثروت اما دردآشنای مردم هستم و اگر انتخاب شوم، بهطور قطع کنار دیگر دوستان صدای مردم خواهیم شد و آمادهایم برای مشکلات معیشتی، اقتصادی، مشکلات اصفهان و فرونشست زمین اتفاقات خوبی را برای مردم رقم بزنیم و جایگاه بانوی ایرانی را در سراسر جهان به رخ کل جهانیان بکشیم.
یزدیان: اگر بخواهیم نگاههای کارشناسی در کمیسیون آب و کشاورزی حاکم شود، باید نمایندگان صاحب تخصص داشته باشیم
حامد یزدیان در معرفی خود اظهار کرد: متولد سال ۱۳۵۷ و دانشآموخته دبیرستان شهید اژه ای اصفهان هستم و مدرک کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی اصفهان، کارشناسی ارشد مهندسی عمران آب از دانشگاه تهران و دکتری مدیریت منابع آب از دانشگاه تهران دارم، همچنین عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه اصفهان هستم.
وی افزود: طی ۲۰ سال فعالیت تخصصی، هشت سال در شرکت آب منطقهای، چهار سال در بخش خصوصی آب و فاضلاب و سالها در عرصه پژوهشی در خدمت دانشجویان اصفهان سعی کردم به عنوان دغدغهمند حوزه آب و زایندهرود فعالیت کنم و در سالهای اخیر فعالیتهای اجتماعی و سیاسی نیز داشتهام، من به عنوان عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان کل کشور و عضو هیئت مؤسس و دبیر حزب رویش نیروهای انقلاب اسلامی فعال بودهام، همچنین طی ۱۰ سال گذشته نیز عضو هیئت مؤسس اولین مجموعه مدارس تحولخواه اصفهان در کارهای تربیتی و آموزشی مشغول بودهام.
یزدیان ادامه داد: انگیزه من حضور در مجلس با نگاهی مسئلهمحور است، همه ما میدانیم بحث آب، کشاورزی و محیط زیست یکی از چالشهای اصلی کشور در سالهای اخیر است و در اصفهان این چالش بیشتر است، اما در سالهای آتی به مسئله کلان کشور تبدیل خواهد شد. یکی از ارکان تصمیمگیر در این عرصه مجلس است که هم در بعد قانونگذاری، هم نظارت و هم از جایگاه داشتن نماینده در شورای عالی آب، نقشآفرین است.
وی یادآور شد: در دورههای گذشته کمتر متخصصین این رشته در مجلس حضور داشتند، در حالی که کمیسیون آب و کشاورزی یک کمیسیون تخصصی است و اگر خالی از کارشناس باشد، سیاستگذاریهای کل کشور در این حیطه نگاه عمیقی ندارد. در شهر اصفهان هم بحث آب و کشاورزی و محیط زیست از چالشهای جدی بوده است، ما نمایندهای در این کمیسیون نداشتهایم و تصمیماتی گرفته شده که با نگاه ملی نبوده است.
یزدیان افزود: برای مثال آنچه که در موضوع استانی شدن مدیریت آب و بحث تحقیق و تفحص از طرحهای آب مشاهده کردیم، به نظر میآید نقدهای کارشناسی جدی به آنها وارد است. اگر بخواهیم نگاههای کارشناسی حاکم شود باید نمایندگان صاحب تخصص داشته باشیم.
گلبازخانیان: تجربه و تخصص من فرهنگ است
علیرضا گلبازخانیان در بخش معرفی خود اظهار کرد: من ۵۶ ساله و دارای لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه اصفهان و کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم تحقیقات هستم و ۲۵ سال سابقه مدیریتی در حوزههای مدیریت فرهنگی داشتهام که بخش عمده آن در سازمان صدا و سیما بوده و عضو شورای سیاست گذاری شبکه دو نیز بودهام، همچنین در دولت نهم مدیرکل سیاسی و استانداری اصفهان بودهام و به عنوان معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز فعالیت کردهام. من در دهه هفتاد در تأسیس مؤسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان نقش داشتهام، عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاههای اصفهان هستم و در ایام دفاع مقدس در لشکر امام حسین بودهام.
وی افزود: تجربه و تخصص من فرهنگ است. انقلاب اسلامی یک انقلابی فرهنگی بود ما نیازمند سیاستهای راهبردی فرهنگی هستیم همچنین بیانات متعددی از امامین انقلاب در مورد فرهنگ هست و مقام معظم رهبری فرمودند فرهنگ آن چیزی است که حاضرم جانم را برایش فدا کنم، اما علیرغم این تأکیدات، جایگاه فرهنگ در ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی آن جایگاه اصلی نیست.
گلبازخانیان با بیان اینکه بحث فرهنگ در کشور مظلوم واقع شده گفت: نکته اول اینکه علیرغم اینکه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی لازمالاجرا است اما همچنان این موارد مظلوم و مهجور مانده مثل نقشه مهندسی کشور، نقشه علمی کشور و بسیاری از مصوبات ارزندهای که میتوانست کشور را رشد بدهد، من از روزهای اول ورود به ساختار حاکمیتی با این مواجه شدم که وزارت فرهنگ در راستای ابزار و محصولات فرهنگی است نه خود فرهنگ، البته اقداماتی در این زمینه شده اما همچنان فرهنگ در غربت است و شاهدیم که دستگاههای فرهنگی کشور مثل آموزش و پرورش و رسانه ملی در ذیل بودجه کشور هستند.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری گفتند در حوزه فرهنگ هزینه کردن معنا ندارد و همه سرمایه گذاری است، اما همواره دغدغه ما این بوده که چگونه حقوق فرهنگیان را پرداخت کنیم. در رسانه ملی بودجه یک سال معاونت سیما در تولیدات تلویزیونی که شامل تمام شبکهها میشود، معادل دستمزد یک بازیگر هالیوود است، این وضعیت بودجه در حوزه فرهنگ است.
گلبازخانیان با بیان اینکه قصد دارد به کمیسیون فرهنگی برود افزود: کمیسیون فرهنگی مجلس کم جمعیتترین و کم اقبالترین کمیسیون است و اصحاب رسانه خود نماد مظلومیت فرهنگ هستند.
نظر شما