کلاس حضوری، خط قرمز بیش از 90 درصد رتبه‌های زیر 1000 کنکور سراسری
کلاس حضوری، خط قرمز بیش از 90 درصد رتبه‌های زیر 1000 کنکور

کلاس حضوری برای کسانی که زمان و امکان دسترسی به آن را دارند، گزینه مناسبی است. با این حال شرکت در آن، این تضمین را نمی‌دهد که حتما درصد بالایی را در کنکور کسب کنید. بیشتر از 90 درصد رتبه‌های ریز 1000 آزمون سراسری، با روش‌های ساده و کم هزینه‌ای به موفقیت می‌رسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از موسسه رپیتیچ، آموزش ویدیویی انیمیشنی کنکور، یکی از روش‌های نوین مطالعه است. با استفاده از این متد آموزشی، در کمترین زمان می‌توان در دروس تخصصی ریاضی و تجربی به تسلط بالا رسید.

دوره متوسطه دوم و به‌ویژه سال دوازدهم، سرنوشت داوطلبان زیادی را دستخوش تغییر می‌کند. دانش آموزان در سال آخر تحصیل، به دلیل حخجم زیاد دروس، با مشکل کمبود زمان دست‌وپنجه نرم می‌کنند. از این‌رو باید به دنبال راهکارهایی بود تا بتوان بر این مسئله چیره شد.

عدم تمایل رتبه‌های زیر 1000 کنکور به کلاس حضوری

داوطلبین کنکور سراسری در سال دوازدهم علاوه بر مطالب این پایه، باید دروس دهم و یازدهم را هم مرور و جمع‌بندی بکنند. بنابراین، با حجم زیادی از کتاب‌های متنوع روبه‌رو هستند. اگر فردی هفته‌ای سه روز هم بخواهد به کلاس حضوری برود، زمان زیادی از او گرفته‌ می‌شود. علاوه بر تایم کلاس، مسیر رفت‌وآمد و ترافیک هم این قضیه را بغرنج‌تر می‌کند.

در کنار موارد بالا، ممکن است حتی بودجه‌بندی استاد با بودجه‌بندی آزمون‌های آزمایشی یکی نباشد. با احتساب این حالت، شخص از دو سمت دچار ضرر و زیان می‌شود. هم زمان با ارزش خود را هزینه می‌کند و هم، از مباحث آزمون‌ها عقب می‌ماند. موارد مالی و مقدار پولی هم که در این بین هزینه خواهد شد نیز، پیشکش!

رتبه‌های زیر 1000 کنکور با توجه به این معضلات، دروس را طوری مطالعه می‌کنند که کمترین زمان از آنها گرفته‌ شود. به عبارت دیگر، آنها خودشان زمان را مدیریت می‌کنند و برنامه‌ریزی انجام می‌دهند.

رتبه برترها چه مواردی را در برنامه خود لحاظ می‌کنند؟

همان‌طور که در بالا اشاره شد، مهم‌ترین سرمایه‌ای که در سال کنکور وجود دارد، زمان است. رتبه برترها می‌دانند که شرکت در کلاس حضوری، وقت آنها را به میزان زیادی تلف می‌کند. این افراد اول از همه سعی می‌کنند که با کتاب درسی و کلاس‌های مدرسه همگام و هم‌مسیر شوند. در مرحله بعدی برای تکمیل یادگیری به سراغ کتاب‌های کمک آموزشی می‌روند.

ممکن است در طول این راه، داوطلبین به مباحثی بربخورند که در آنها مشکل دارند. شیوه‌های متفاوتی برای رفع اشکال وجود دارد که دیدن‌ ویدیوهای آموزشی، یکی از آنهاست. در این روش، به هر مبحث در کسری از ثانیه دسترسی دارید. علاوه بر این، می‌شود بارها کلیپ تدریس را به جلو یا عقب بکشید و یا سرعت پخش آن را تنظیم کنید.

گروه‌های رفع اشکال آنلاین، از دیگر مواردی است که می‌تواند کمک شایانی در این زمینه بکند. در این گروه‌ها، رتبه برترهای کنکور سال‌های گذشته به‌عنوان مشاور و پشتیبان حضور دارند. در هر ساعتی از شبانه‌روز اگر در مبحثی با مشکل مواجه شدید، می‌توانید در کمترین زمان آن را رفع کنید.

مزیت‌های آموزش کنکور غیر حضوری

تا اینجا متوجه شدیم که چه مواردی می‌توانند مشکل کمبود زمان دانش آموزان دوازدهمی را دوچندان کنند. حال قرار است به بررسی راهکاری بپردازیم که توسط آن، از زمان کم خود می‌توانید بهترین نتیجه را بگیرید. آموزش کنکور غیر حضوری، یک راه‌حل کم‌هزینه و منطقی است.

اگر از قبل به فکر تهیه این روش بوده‌اید، احتمالا اسم موسسات زیادی به گوش‌تان خورده‌ است. سوال اینجاست که از میان تمام آنها، کدام را باید برگزید. در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

در انتخاب کلاس غیر حضوری، چه معیارهایی را باید رعایت کرد؟

اولین معیاری که باید در انتخاب کلاس غیر حضوری لحاظ کنید، توجه به سابقه فعالیت و عملکرد یک موسسه است. ممکن است یک موسسه کنکور قدیمی در حال حاضر، دانش آموزان ناراضی زیادی داشته‌ باشد.

مورد بعدی که می‌توان درنظر گرفت، کیفیت محتوای آموزشی و میزان پوشش مطالب است. در یک پکیج خوب، خط به خط کتاب درسی تدریس می‌شود. در کنار آن، مدرس به حل انواع تست تالیفی و آزمون سراسری می‌پردازد.

یکی دیگر از موارد تاثیرگذاری که به شدت مهم است، وجود و یا عدم پشتیبانی دوره است. اگر پس از خریداری یک پکیج آموزشی با مشکلی مواجه شدید، خیال‌تان باید آسوده باشد و بدون دغدغه با پشتیبانی در ارتباط باشید.

خود مدرس دوره را هم می‌توان به عنوان یکی دیگر از معیارها برشمرد. استادی که قرار است یک درس اختصاصی را به شیوه غیر حضوری تدریس کند، باید توانایی انتقال مفاهیم را داشته‌ باشد. ممکن است فردی رتبه برتر کنکور باشد، ولی در حد معلم یک دبیرستان معمولی نتواند به شما چیزی یاد بدهد.

آیا کلاس‌های آنلاین کنکور می‌توانند گزینه خوبی باشند؟

شاید اگر برای یک تا حداکثر پنج جلسه بخواهید در کلاس آنلاین شرکت کنید، بتوان روی آن فکر کرد. با این حال، متغیرهای زیادی وجود دارند که باید هنگام شرکت در کلاس آنلاین کنکور، آنها را سبک سنگین کنید.

یکی از موارد اصلی، وجود مشکل اینترنت و قطع و وصل شدن‌ آن است. حتی ممکن است که بنا به دلایلی، دیر به سر جلسه آموزش برسید. مدرس منتظر شما نمی‌ماند و مباحث را طبق سرفصل تدریس می‌کند و می‌رود. این رویه علی‌الخصوص در درس ریاضی به‌دلیل مباحث به هم پیوسته آن، مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. وقتی مباحث پایه را یاد نگرفته باشید، مسلم است که نمی‌توانید مباحث پیشرفته را نیز دنبال کنید و ادامه بدهید.

مورد دیگری که وجود دارد، تعداد زیاد شرکت کنندگان برخط سر کلاس است. اگر حین آموزش دادن استاد سوالی برای شما پیش بیاید، باید صبر کنید تا نوبت‌تان برسد. از طرف دیگر به‌خاطر زمان محدود برگزاری، ممکن است فرصت نشود که سوال‌تان را مطرح کنید.

کلاس آنلاین، حضوری و یا غیر حضوری (کدام یک)؟

در این مقاله در ابتدا با بیان آمار عملکرد رتبه‌های زیر 1000 کنکور، متوجه شدیم که ترجیح آنها دوری از کلاس‌های حضوری و عدم شرکت در آنهاست. اهمیت این قضیه وقتی مشخص می‌شود که دانش آموز پایه دوازدهم باشید. در سال آخر حجم زیاد دروس و کتاب‌های درسی، زمان داوطلبین را به شدت محدود می‌کند. حال اگر بخش عمده آن به کلاس حضوری و رفت‌وآمد اختصاص پیدا کند، معلوم است که چه می‌شود!

کلاس‌های آنلاین می‌توانند به‌عنوان گزینه جایگزین درنظر گرفته شوند. با این حال، هرکسی به اینترنت با کیفیت دسترسی ندارد و این تازه بخشی از ماجراست. تعداد زیاد افراد شرکت کننده در کلاس آنلاین کنکور، می‌تواند از کیفیت مطالب ارائه شده تا حدود زیادی بکاهد.

کلاس‌های غیر حضوری بهترین انتخابی است که یک دانش آموز کنکوری می‌تواند داشته‌ باشد. در این کلاس‌ها مدیریت زمان با خود داوطلب است. اوست که تصمیم می‌گیرد برای هماهنگی با سرفصل آزمون آزمایشی که در پیش دارد، چه مباحثی را بهتر است آموزش ببیند. هر زمان بخواهد می‌تواند ویدیوهای تدریس را پخش کند و یا رفع اشکال انجام بدهد. این ویژگی‌ها با بالاترین کیفیت ممکن و همراه با پشتیبانی دائمی، در پکیج کنکور رپیتیچ در دسترس است. دروس تخصصی کنکور را با این پکیج‌ها می‌توانید آموزش ببینید.

کد خبر 731035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.