به گزارش خبرگزاری ایمنا، همزمان با فرا رسیدن نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی (ع)، جمع بینهایت دختران در اصفهان که دانش آموخته دورههای معرفتی انسان شنایی و خداشناسی «بینهایت شو» تحت نظر مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی هستند، احیا نیمهشعبان را برگزار کردند.
برنامه جشن و احیا نیمهشعبان در مقبره و مدرسه علمیه حاجی کلباسی اصفهان با بخشهایی همچون سخنرانی، مسابقه پانتومیم، مناجاتخوانی، عهد با امام زمان (عج) و… اجرا شد و در حاشیه مراسم، فروش کتاب و کتابخوانی به همراه اولین فروش حضوری دستسازههای دختران دهههشتادی قرار داشت.
در این مراسم علاوه بر نوجوانان دختر شهر اصفهان، نوجوانانی از شهرهای اطراف مانند درچه، کاشان، زرین شهر، نائین و… برای عهد با امام خود شرکت کردند و حاضران در سحر نیمهشعبان با برپایی سفرهای از فضیلت و رحمت، خود را برای روزه روز پانزدهم شعبان آماده کردند.
یکی از نوجوان دهههشتادی و از اعضای کادر گروه حاضر در مراسم یادآور شد: یکی از راههای زمینهسازی ظهور حضرت حجت (عج) مطالعه کافی در خصوص خود حضرت و تمدنسازی اسلام است و همین مورد باعث میشود که ما در کنار این جشن بحث معرفی کتاب و فروش کتابهایی را داشته باشیم، کتابهایی که مسئله تمامی آنها طبق دورههای آموزشی «بینهایت شو» نوشته شده و نویسنده های این کتابها اساتید مطرح کشوری در حوزههای معرفتی هستند.
برنامه احیا نیمه شعبان بار دیگر برای دختران دهههشتادی اصفهان یادآور خواسته اصلی مسلمین جهان شد؛ خواستهای که مسلمانان را سالهاست چشم انتظار فرزند فاطمهزهرا (س) و منجی جهان بشریت کردهاست.
جمله آغاز یکی از قسمتهای این احیا که «هیأت نوجوانان» نام گذاری بود به نقل از نوجوان دختر دهههشتادی اینگونه بود: «زمانی که موشکها از سمت یمن پرتاب شود آخرالزمان شروع شده» و همگی نوجوانان با هم نزدیکی ظهور را متذکر شدند و از مولای خود تغییر قلب و جهان را خواستار شدند و همگی با حضرت مهدی «عج» عهد بستند که در لحظه لحظه زندگی به یاد او باشند و منتظر واقعی زمانه باشند و هر نوجوان با تکمیل قاب کاشیهایی به صورت نمادین این پیمان و عهد را همیشگی نشان دادند.
فاطمه زهرا فولاد
گر، جانشین رابط بینهایت اصفهان در خصوص هدف برگزاری این احیا تاکید کرد: شب نیمه شعبان به طور جداگانه نور معنوی و برکت دارد و به تعبیری دومین شب قدر سال است که بسیار باارزش میباشد اما متأسفانه این مسئله خیلی میان نوجوانان مورد توجه قرار نگرفته؛ بنابراین هدف ما بزرگداشت این شب بود تا هم تمام نوجوانان از این برکت بهره ببرند و هم دلیلی به نیت معرفتافزایی برای ظهور و تمدنسازی شود.
وی در این خصوص اضافه کرد: از آن جایی که در حال، جوانگرایی یکی از مسائل قابل تأمل است کاملاً ملموس است که چنین برنامههایی به دست خود نوجوانان برگزار شود که همین امر باعث درک بهتر نوجوانان میشود.
فولادگر در خصوص نحوه انتخاب بخشهای مختلف برنامه افزود: نگاه ما فقط این نبود که صرفاً یک آگاهی و شوری به نوجوان منتقل کنیم بلکه به این دید محتواهای برنامه چیده شدند که این حرکت و شور تداوم پیدا بکند به همین دلیل هم دختران دهههشتادی به علاوه متن بیعت یک حرکت عملی هم داشتند و آنها قاب کاشیهایی را با مضامین مربوط به این مناسبت تکمیل کردند و وقتی این مسئله برای نوجوانان ملموس باشد باعث میشود که هر بار در مراسمات این قابهای دستساز خودشان را ببینند و مجدد به یاد عهدی که این روز بسته شد بیوفتند و تلگنری نو برای آنها ایجاد شود.
وی با توجه به فعالیتهای اعضای بینهایت در اصفهان گفت: بینهایت اصفهان از لحاظ هزینه و بودجه نیمه مستقل هست و تا قبل از این، بیشتر هزینهها به صورت مردمی جمعآوری میشد، از این جهت خود اعضا به صورت خودجوش برای پیشبرد بهتر برنامهها تصمیم گرفتند تا یک فروشگاه مجازی راه بیندازند و سود دستسازههای خود را به صندوق بینهایت اصفهان اضافه بکنند.
فولادگر تصریح کرد: این فروشگاه مجازی از تولد امام حسین «ع» با نام «فروشگاه مجازی امانه» راه اندازی شد که برای اولین بار در مراسم احیا نیمه شعبان فروش حضوری محصولات را داشتیم که تولیدکنندههای این محصولات از شهرهای مختلف استان اصفهان برای مثال از نائین بودند.
وی در خصوص ادامه فعالیت بینهایت در اصفهان متذکر شد: بینهایت اصفهان به دنبال ایجاد یک برنامه مستمر است و در زمان پیش رو تصمیم ندارد فقط به برنامههای مناسباتی بسنده کند، همین امر باعث میشود با اعضای بینهایت اصفهان و نوجوانان دهههشتادی هم بیشتر در تعامل و ارتباط باشند.
نظر شما