به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب گیلان، علیرضا غیاثی اظهار کرد: انشعابات غیرمجاز یکی از مهمترین چالشها در حوزه آب میباشد؛ معضلی که افزون بر تشدید کمآبیها و تنش آبی، موجب تضییع حقوق مشترکین قانونمند میشود و به شبکه توزیع آب شرب خسارت وارد نموده و خدمات رسانی به مشترکین را با اخلال مواجه میکند.
وی با تأکید بر اینکه شناسایی انشعابات غیرمجاز گام مهمی در راستای شفاف سازی مصارف و درآمدها است، افزود: در راستای تحقق اهداف مدیریت مصرف، کاهش هدر رفت آب شرب و افزایش درآمدزایی، طی سال جاری یک هزار و ۷۹۰ فقره انشعاب غیر مجاز شناسایی شد.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان با اشاره به اینکه استفاده قانونی شهروندان از آب شرب بهداشتی، امکان خدماترسانی بیشتر جهت تأمین و توزیع عادلانه آب برای سایران را فراهم میکند، خاطرنشان کرد: از مجموع انشعابات غیرمجاز شناسایی شده پس از طی مراحل قانونی، تعداد یک هزار و ۴۶۹ فقره تعیین تکلیف و به انشعاب مجاز تبدیل شده است.
غیاثی اضافه کرد: به همین منظور اکیپهای بازرسی امور، آبداران و قاریان کنتور مکلف هستند تا در بازدیدهای روزانه و قرائت کنتور، موارد مربوط به برداشتهای غیرمجاز و استفاده نامتعارف از آب شرب را شناسایی و جهت توزیع عادلانه آب شرب، نسبت به قطع انشعابات متخلفین و تعیین تکلیف آنها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه شناسایی و جمعآوری انشعابات غیرمجاز به طور جدی و مستمر در همه شهرستانهای گیلان در حال انجام است، تصریح کرد: به منظور تأمین مستمر و پایدار آب شرب مردم استان و همچنین برقراری عدالت اجتماعی و جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان، باید این انشعابات شناسایی و جمعآوری شوند؛ صاحبان این نوع انشعابات با مراجعه به امور آب و فاضلاب منطقه خود میتوانند نسبت به تعیین تکلیف انشعاب آب با طی مراحل قانونی اقدام نمایند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان گفت: مرکز ارتباط با مشتریان و سامانه ۱۲۲ یکی از درگاههای هوشمند شامل سامانههای اطلاعاتی گویا و اپراتورهای مجرب به صورت شبانهروزی در ارتباط با مردم است و شهروندان در صورت مشاهده حوادث مربوط به حوزه آب و فاضلاب و برداشت غیرمجاز از آب شرب، میتوانند از طریق این سامانه گزارش کنند.
نظر شما