محمدحسین عطایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از کشاورزان خواست نسبت به رعایت مدیریت تغذیه گیاهی در مزارع اهتمام بیشتری داشته باشند و اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل داشت محصول غلات کشاورزان به مدیریت تغذیه گیاهی با تأکید بر مصرف کودهای سرک ازته و کودهای فسفاته طبق دستورالعمل مؤسسه تحقیقات خاک و آب و مؤسسه تحقیقات دیم اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به بحران آب و لزوم افزایش بهرهوری کشاورزان باید کشت مستقیم در بقایای گیاهی، کشت روی پشتههای بلند، کشت در کف جوی و کشت نشایی را توسعه و مدنظر قرار دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: پیش آگاهی و پایش مداوم محصولات زراعی پاییزه و تدارک سموم مورد نیاز برای مقابله پیشگیرانه با بیماریها و آفات به منظور حفظ سنبله و سه برگ انتهایی باید از سوی کشاورزان و کارشناسان مورد توجه قرار گیرد.
عطایی ادامه داد: با توجه به اینکه عوامل خسارتزای زنده و غیرزنده شامل آفات، بیماریها، علفها هرز، خشکسالی و سرمازدگی همه ساله موجب کاهش تولید میشوند، بنابراین باید پایش و پیشآگاهی بهموقع به گندمکاران انجام شود.
جریمه ۳۲ واحد صنفی در ۳ روز اخیر
وی با اشاره به فعالیت مستمر بازرسان قرارگاه امنیت غذایی تاکید کرد: بازرسان این سازمان از ۸۲ واحد صنفی در شهر قزوین و حومه طی ۷۲ ساعت گذشته بازرسی کردند.
فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان قزوین تصریح کرد: این بازدیدها طی سه تیم بازرسی گشت صبح و بعدازظهر از واحدهای نانوایی، میوهفروشی، مرغفروشی و سوپرمارکتهای شهر قزوین، ناصرآباد، اقبالیه و محمودآباد نمونه انجام شده است، از این تعداد واحدهای صنفی ۳۲ واحد به دلیل گرانفروشی، کمفروشی، کنجدپاشی، درج نشدن قیمت و تخلفات دیگر جریمه و به تعزیرات معرفی شدند.
عطایی ادامه داد: در این بازرسیها همچنین هشت مورد کالابرگ تخلفاتی به تعزیرات معرفی شدهاند و کالابرگها شامل طرح فجرانه است که مشمولان دریافت یارانه را شامل میشود، از شهروندان انتظار داریم در صورت مشاهده تخلف مراتب را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.
نظر شما