صابر حسنپور در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از گلستان، اظهار کرد: مساحت شهرک ساحلی بندرگز که قرار بود در ۷۱ هکتار احداث شود، در سفر اخیر استاندار گلستان به نوکنده به ۲۰۰ هکتار افزایش پیدا کرد که با احداث این شهرک نقطه عطفی در توسعه شهرستان بندرگز و منطقه اتفاق خواهد افتاد.
وی بیان کرد: شهرستان بندرگز به لحاظ وسعت و جمعیت حدود ۲ درصد و در تولید طیور استان سهم ۴.۵ درصدی را به خود اختصاص داده است.
فرماندار شهرستان بندرگز ادامه داد: سطح باغها مرکبات و سایر فرآوردههای شهرستان بندرگز چهار هزار و ۶۴۰ هکتار و تولید سایر محصولات باغی ۱۱۴ هزار تن است.
وی با اشاره به اینکه در دو سال دولت سیزدهم در حوزههای عمرانی، اقتصادی و اشتغالزایی در سطح شهرستان بندرگز اعتبارات خوبی توزیع شده است، تصریح کرد: در جهت حمایت از خانوادهها، به بیش از دو هزار نفر افزون بر ۲۱۷ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
حسنپور از احیای خلیج گرگان خبر داد و عنوان کرد: ۵۲ هکتار از اراضی کنار ساحل از شرکت عمانی بعد از ۱۵ سال خلع ید شده که اکنون برای جذب سرمایهگذار آماده است.
وی از تحت پوشش ۵۰ درصدی جمعیت بندرگز از بیمه تأمین اجتماعی خبر داد و اذعان کرد: اولین درمانگاه تأمین اجتماعی با مراجعه روزانه ۲۰۰ نفر به صورت خدمات رایگان به افراد تحت پوشش راهاندازی شده است.
فرماندار بندرگز از احیای هفت واحد راکد به چرخه تولید خبر داد و گفت: با راهاندازی این واحدهای تولیدی برای ۹۱ نفر ایجاد اشتغال شده است.
وی با اشاره به رشد ۳۳ درصدی اشتغال در بندرگز افزود: در سال جاری حدود ۷۰ هزار متر مربع برای مسکن ملی زمین تهیه شده است.
وی با بیان اینکه در سال آینده تمام پروژههای نیمهتمام تکمیل و به بهرهبرداری خواهند رسید، عنوان کرد: اعتبارات تملک در شهرستان بندرگز در حوزه مصوب ۲۰۰ درصد و در حوزه تخصیصات ۲۷۳ درصد رشد داشته است.
فرماندار شهرستان بندرگز ادامه داد: تنش آبی یکی از موضوعات در حوزه شهرستان بندرگز بود که در طی دو سال و نیم، چهار برابر چهار سال گذشته تأمین آب برای شهرستان تأمین شد.
وی تصریح کرد: یکی از مطالبات قدیمی مردم منطقه در جاده جنگلی چشمه قلقلی که از جاهای دیدنی شهرستان و در فاصله ۲۰ کیلومتری بندرگز قرار دارد، مشکلاتی که در این مسیر قرار داشت و کسانی که قصد تردد به منطقه هزارجریب را داشتند باید از مسیر گلوگاه تردد داشته باشند و مردم منطقه از داشتن یک محور اصلی و استاندارد محروم بودند، در حالی که این منطقه در گذشته که بندر رونق داشت، با راهاندازی برای مراودات تجاری با کشور روسیه بود و محل عبور و استراحت برای افرادی که قصد سفر به تهران، سمنان و دامغان را داشتند.
حسنپور اظهار کرد: قرار است با احداث زیرساختها، مجوز گردشگری و جذب سرمایهگذار در منطقه چشمه قلقلی گرفته شود و طی دو سال گذشته ۱۰ کیلومتر از مسیر آسفالت شده است و شش کیلومتر باقیمانده که زیرسازی آن انجام شده است، سال آینده آسفالت خواهد شد.
نظر شما