دشمن هرجا حس کند انسجام ملی آسیب دیده، ضربه خواهد زد

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: یکی از ضرورت‌های حضور در انتخابات تقویت نظام است زیرا دشمن به مجرد اینکه احساس کند که انسجام ملی دچار آسیب شده حتماً دست به کاری می‌زند و سابقه این ۴۵ سال نیز این مطلب را تایید می کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین شریعتمداری امروز _چهارشنبه بیست و پنجم بهمن_ در نشست مجازی در رابطه با انتخابات و مسائل روز کشور ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: ما در شرایط حساسی هستیم که از ابتدای انقلاب وجود داشته و طبیعت انقلاب است. درگیری ما با نظام سلطه از نوع ماهوی است و از آنجایی آغاز شد که اسلام ناب بر کرسی حاکمیت نشست.

وی افزود: امام خمینی (ره) غبار بدعت و کج اندیشی و تحریف را از چهره اسلام ناب زدود و آن را پس از چند دهه صدر اسلام مجدداً به میدان عمل آورد. از آنجایی که اسلام ناب ظلم ستیز است، اولین اقدام نظام سلطه قد علم کردن در برابر آن است و ما نیز از ابتدای انقلاب این درگیری را داشتیم و آنها از ابتدا می‌دانستند با چه چیزی طرف هستند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: درگیری ماهوی ما با نظام سلطه یعنی وقتی این جنگ تمام می‌شود که یک طرف دست از ماهیت خود بردارد، پس یا ما باید از اسلام ساختاری و سیاسی دست بکشیم یا نظام سلطه از خوی استکباری خود کوتاه بیاید که در افق پیشرو دیده نمی‌شود، ما در این میدان قرار داریم و اگرچه عرصه‌های درگیری تغییر می‌کند اصل آن پابرجاست.

شریعتمداری تصریح کرد: یکی از مسائل امروز ما انتخابات است که همیشه حساسیت داشته است، اما حساسیت آن درحال حاضر بیشتر است زیرا به قول حضرت آقا به پیچ تاریخی نزدیک می‌شویم و حتی نتانیاهو در اجلاس آتلانتیک می‌گوید من می‌بینم که لولای تاریخ درحال چرخیدن است و برژینسکی می‌گوید ما به پیچ بزرگی از تاریخ نزدیک شدیم و نظام کنونی درحال تغییرات جدی است، البته او اضافه می‌کند که تابلوهای راهنمای این پیچ بزرگ را خمینی و خامنه‌ای نصب کرده‌اند.

وی بیان کرد: شرایط این روزهای ما خطیر است اما خطرناک نیست، خطیر از این جهت که عوامل متعددی در میدان حضور دارند و هرکدام سهم خود را دارند و نگاه من بیشتر به جریانات بیرونی است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه ما بیست و دوم بهمن امسال را به خوبی برگزار کردیم گفت: برآوردهای اولیه این است که امسال بین ۳۵ تا ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته جمعیت بیشتری حضور داشته‌اند. این درحالی است که گفته می‌شود ۷۰ درصد آنهایی که در دوران انقلاب در قید حیات بوده‌اند از دنیا رفته‌اند، بنابراین نسل‌های سوم و چهارم و پنجم نیز با انقلاب همراه شده‌اند.

شریعتمداری افزود: اما علت برگزاری باشکوه بیست و دوم بهمن چیست و چرا مردم از هر طیف و سلیقه‌ای خود را ملزم به حضور می‌دانند؟ اصلی‌ترین ویژگی بیست و دوم بهمن این است که تأیید و تأکیدی بر نظام است، یعنی می‌آیند تا وفاداری خود را به نظام نشان دهند و اگر احیاناً گله و ناراحتی هم دارند می‌دانند که جای آن اینجا نیست و اصل نظام را باید حفظ کنند و این تاکید فقط برخواسته از یک نگاه احساسی نیست، بلکه برخواسته از درک یک واقعیت است.

وی ادامه داد: مردم می‌دانند که در جهان امروز این جمهوری اسلامی است که می‌تواند منافعشان را در دنیا و عقبی تأمین کند و طی ۴۵ سال گذشته نیز این‌طور بوده است. برخی می‌گفتند شما باید واقع بین باشید و انقلاب به مرور ایام کمرنگ شده است، در پاسخ باید گفت اگر چنین است پس چرا هرروز کینه توزی و فتنه انگیزی های شما علیه انقلاب بیشتر می‌شود؟

مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: واقعیت این است که ۴۵ سال است عده‌ای میگویند انقلاب ۶ ما دیگر را نمی‌بیند، چند سال دیگر را نمی‌بیند، ۴۰ سالگی را نمی‌بیند اما ما می‌گفتیم نه، ما آمده‌ایم و می‌مانیم تا به قول امام خمینی (ره) پرچم را به دست امام زمان (عج) بسپاریم. حال باید پرسید ما واقع بین بوده‌ایم یا آنها؟

شریعتمداری بیان کرد: پس یکی از اصلی‌ترین دلایل کسانی که در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کنند، دفاع از نظام است و جنس انتخابات با بیست و دوم بهمن یکی است. اگرچه انتخابات با بیست و دوم بهمن تفاوت‌هایی دارد اما حضور در انتخابات مانند حضور در راهپیمایی بیست و دوم بهمن است، زیرا علاوه بر اینکه تعیین افراد سیاست‌پرداز برای کشور است، صرف نظر اینکه چه کسی انتخاب شود، تأییدی بر نظام است.

وی با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های حضور در انتخابات تقویت نظام است، گفت: رهبر نیز اخیراً با اشاره به همین موضوع فرمودند حضور گسترده در انتخابات اقتدار ملی را بالا می‌برد. دشمن به مجرد اینکه احساس کند که انسجام ملی دچار آسیب شده حتماً دست به کاری میزند و سابقه این ۴۵ سال نیز این مطلب را تأیید می‌کند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: من نمیگویم دست به عملیات نظامی میزند، شاید سال‌های اول انقلاب این کار را می‌کرد ولی امروزه می‌داند که عملیات نظامی ممکن نیست و نیویورک تایمز چند سال پیش نوشت که آمریکا به اندازه یک بند انگشت هم در خاورمیانه توان حضور و استقرار دائمی ندارد، اما فتنه ایجاد می‌کند. برای مثال در فتنه ۸۸ امور به روال عادی خود پیش می‌رفت و یکی از مسائل آن روز ما مسئله هسته‌ای بود که حتی مذاکراتی در عمان انجام گرفته بود و قرار بود مشکلات حل شود، اما وقتی آن گسل پدید آمد همه به میدان آمدند.

شریعتمداری یادآور شد: اوباما که آن زمان رئیس جمهور بود، طبق عرف دیپلماتیک خودشان نباید این‌طور بی پرده و بدون نقاب وارد می‌شد، اما رسماً اعلام کرد از جنبش سبز حمایت می‌کند و نخست وزیر وقت انگلیس نیز به همین ترتیب حمایت کرد تا به جایی برسند زیرا تصورشان این بود که از این کانال می‌توانند به نقطه مطلوبشان برسند اما بعداً پشیمان شدند.

وی تصریح کرد: در ماجرای ۹۸ نیز وقتی آن جریانات اتفاق افتاد دشمن به میدان آمد و این را باید برای دیگران گفت. اخیراً در پاییز ۱۴۰۱ آیا ما شاهد یک اعتراض بودیم؟ خیر، در کجای دنیا اعتراض این است که جلوی آمبولانس حامل بیمار را بگیری و آتش بزنی؟ و یا اماکن عمومی را به آتش بکشی یا آدم بکشی؟ بعدها هم بازداشت شدگان اعتراف کردند از جاهای دیگری دستور گرفته بودند و آنجا نیز وقتی دشمن حس کرد انسجام ملی برهم خورده، وارد شد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه امروز نیز شرایط به همین صورت است و انتخابات سبب حفظ اقتدار ملی می‌شود، افزود: حضرت آقا در تعبیر جهاد میگویند جهاد هرعملی است که خشمن دشمن را به دنبال داشته باشد و فارغ از بعد دینی ما امروز در میدان جنگ هستیم و باید از همه ابزار علیه دشمن استفاده کرد، زیرا ما با دشمنی روبرو هستیم که به هیچ چیز پایبند نیست و مثال بارز آن نیز جنگ غزه است، دشمنی که به قول امام این بار اگر دسترسی پیدا کند دست به جنایاتی میزند که اساس را از بین می‌برد. پس حضور ما در انتخابات فارغ از اینکه چه کسی را انتخاب کنیم، برای حفظ اقتدار نظام و مقابله با دشمن ضرورت دارد.

کد خبر 728247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.