به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیدمصطفی فاطمی _سهشنبه، بیستوچهارم بهمن_ در حاشیه ضیافت ویژه هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران تهران که با حضور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و مهمانان خارجی برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه به عنوان استانی که توانسته به عنوان شهر خلاق خوراک به ثبت برسد، یکی از پرپتانسیلترین شهرهای ایران در حوزه خوراک است.
وی افزود: میز گردشگری خوراک کرمانشاهیها در ضیافت هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته که با حضور مدیرکل سازمان گردشگری ملل و وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد، نشان از پتانسیل بالا و خلاقیت مردم این دیار دارد.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی، این فرصت را بسیار مغتنم دانست و گفت: در این ضیافت هم سفرای مختلف در کنار فعالان گردشگری و هم مقامات کشوری مرتبط حضور داشتند.
وی گفت: ضیافتی که میراثفرهنگی برگزار میکند یک فرصت ویژه برای معرفی خوراکهای ایران است.
به گزارش ایمنا، استان کرمانشاه با ثبت ملی بیش از ۶۰ خوراک در فهرست میراث ناملموس کشور از این حیث در کشور رکورددار است.
شهر کرمانشاه به عنوان دومین شهر خلاق خوراک ایران در فهرست یونسکو به ثبت رسیده است.
نظر شما