به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، حمیدرضا ذولانواری، امروز_ سهشنبه بیستوچهارم بهمن_ در جلسه کمیسیون فرش و صنایع دستی اتاق بازرگانی فارس که با حضور اعضای بخش خصوصی و نمایندگان بخش دولتی برگزار شد، اظهار کرد: بحث ایجاد موزه فرش در شیراز از سالها پیش مطرح شد و در برخی از بخشها اقداماتی نیز انجام شده است.
وی افزود: ایجاد موزه تخصصی فرش و نمایش آثار فاخر هنرمندان استان در این حوزه میتواند منجر به جذب گردشگر تخصصی فرش شود و توانمندی و پتانسیلهای استان نیز در معرض نمایش قرار گیرد.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس در خصوص روند اهدایی حدود هزار و ۴۰۰ قطعه فرش و مجسمههای استاد پرویز تناولی از بزرگان حوزه فرش و هنر شهر شیراز در سال ۱۳۹۸ گفت: در این زمینه تفاهمنامهای مابین شهرداری شیراز و استاد تناولی منعقد شده است که بنا شده بود موزهای جهت ارائه آثار فراهم شود اما تاکنون در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.
ذوالانواری با تاکید بر تعیین تکلیف این موضوع و جلوگیری از فرسایش و تخریب آثار فاخر هنری استاد تناولی، تصریح کرد: در حال حاضر این تعداد آثار فاخر هنری اهدایی تحت نظارت سازمان میراث فرهنگی فارس در انبار نگهداری میشود.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه فرش در استان فارس اضافه کرد: ارائه خدمات با کیفیت نمایشگاهها نیازمند همکاری متقابل ارگانهاست که ایجاد کمیتهای جهت همافزایی بیشتر و جزیرهای عمل نکردن حائز اهمیت خواهد بود و امید است با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی در کنار هم تشکیل و اقداماتی جهت تعامل و تداوم همکاریها بهخصوص در نمایشگاه فرش بیشتر ایجاد شود.
مجید سلیمی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: مطالبهگری فعالان حوزه هنر و صنایع دستی در استان حرکتی شایسته در جهت همکاری و اقدامات مؤثر در استان است و ما در مجموعه میراث فرهنگی استان آمادگی فراهم آوردن مقدمات بازدید و ساماندهی آثار اهدایی استاد تناولی با انجام مکاتبات مرتبط را داریم.
وی اظهار امیدواری کرد: مقدمات در نظر گرفتن محل مناسب موزه و تجهیز و نحوه نگهداری آثار جهت نمایش انجام شود.
غلامحسین زنهاری، رئیس اداره فرش سازمان صمت فارس نیز در سخنانی اظهار کرد: برنامه عملیاتی فرش استان حدود یکسالونیم در دست اقدام است ضرورت آن بر همگان مشخص است.
وی افزود: با توجه ظرفیتهای فرش استان در گام نخست نیازمند آمار و اطلاعات صحیح هستیم تا بر مبنای آن نقاط ضعف و قدرت، فرصت و تهدیدها شناسایی شد.
نظر شما