به گزارش خبرگزاری ایمنا، چهلوپنج سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد و مسیر حرکت کشور در سایه این واقعه شکوهمند همواره دستخوش فراز و نشیبهای متعددی بوده اما با تمام این اوصاف همواره روسفید بیرون آمدیم و نَه تنها قویتر در این مسیر قدم برداشته که روز به روز به قلههای اعتلا رسیده است، چنانکه رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم ضمن اشاره به دستاوردهای دهههای اخیر پس از وقوع انقلاب اسلامی، عنوان کردند: «به رغم همه این مشکلات طاقتفرسا، جمهوری اسلامی روزبهروز گامهای بلندتر و استوارتری به جلو برداشت. این چهل سال، شاهد جهادهای بزرگ و افتخارات درخشان و پیشرفتهای شگفتآور در ایران اسلامی است. عظمت پیشرفتهای چهلساله ملّت ایران آنگاه بدرستی دیده میشود که این مدّت، با مدّتهای مشابه در انقلابهای بزرگی همچون انقلاب فرانسه و انقلاب اکتبر شوروی و انقلاب هند مقایسه شود.» اینکه انقلاب اسلامی چگونه پدید آمده و چگونه استمرار و تکامل خواهد یافت، موضوعی قابل توجه است.
انقلاب اسلامی ایران در زمینه حضور مردمی، یک نمونه منحصربه فرد و بینظیر است چرا که در مرحله وقوع، با رهبری مدبرانه و قاطع حضرت امام (ره) و حضور پررنگ مردم توانست هرگونه ابتکار عمل بازدارندهای را از رژیم طاغوت بگیرد و در بیستودوم بهمن ۱۳۵۷ قدرتمندانه پیروزی را به دست آورد؛ حضور فراگیر مردمی از تمام اقشار، از شهرهای کوچک تا در تهران و در خیابانهای منتهی به کاخهای استقرار محمدرضاشاه و مستشاران آمریکایی علیه حکومت شاهنشاهی، حقیقتی بود که روزنامهنگاران و تحلیلگران سیاسی را به تعجب واداشته بود؛ حقیقتی که روایت یکی از تفاوتهای جدی انقلاب ایران با سایر انقلابهای رخداده در قرن اخیر بود. مردم از عمق جان به شعارهای اصیل انقلاب باور داشتند و تا پای جان در مقابل نظام دژخیم پهلوی ایستادند و تقدیم هزاران شهید قیامهای نوزدهم دی قم، بیستونهم بهمن تبریز، دهم فروردین یزد و هفدهم شهریور تهران نشانهای بر خواست عمومی ملت ایران است.
درواقع انقلاب اسلامی با الگوی مردم محور و با مجتمع شدن گرداگرد یک فقیه دینی شکل گرفت و از این رو با حرکتهایی که بهوسیله یک جمع نظامی یا حتی یک گروه مبارز مسلح در کشورهای دیگر، در برابر چشمان بیتفاوت مردم انجام میگرفت، فاصله عمیقی دارد؛ حرکتهایی که در مدت کوتاهی به ضد خود تبدیل شد و دشمن بار دیگر بر آن کشورها تسلط یافت؛ از سویی اندکی پس از فروپاشی رژیم پهلوی، مردم به نظام «جمهوری اسلامی» رأی دادند؛ نظامی که بر دو عنصر جمهوریت و اسلامیت استوار بود. امام خمینی بر مراجعه به آرا عمومی در تعیین نوع نظام سیاسی تأکید داشته و فرمودند: «تعیین نظام سیاسی با آرا خود مردم خواهد بود …» (صحیفه، ج ۳، ص ۵۲) و در نتیجه همه پرسی و رأی قاطع مردم، جمهوری اسلامی بهعنوان شیوه حکومت پس از انقلاب از سوی مردم ایران انتخاب شد. به تعبیر رهبر انقلاب، «محور همه اصول و قواعد کار امام بزرگوار ما در دو چیز خلاصه میشد: اسلام و مردم. اعتقاد به مردم را هم امام بزرگوار ما از اسلام گرفت. اسلام است که روی حقّ ملتها، اهمیت رأی ملتها و تأثیر جهاد و حضور آنها تأکید میکند؛ لذا امام بزرگوار محور کار را اسلام و مردم قرار داد؛ عظمت اسلام، عظمت مردم؛ اقتدار اسلام، اقتدار مردم؛ شکستناپذیری اسلام، شکستناپذیری مردم.» ۱۳۸۲/۰۳/۱۴
بر اساس همین نکات است که امروزه موضوع «انقلاب مردمی» یکی از مهمترین نکاتی است که لازم است به آن توجه بیشتری داشته باشیم؛ البته که این موضوع نزد مردم بااهمیت بوده و اهمیت آن نیز مشخص است چرا که از با شروع دهه فجر تا کنون هشتگ «انقلاب مردم» در شبکه اجتماعی ایکس نیز مورد توجه قرار گرفت و مردم استقبال فراوانی از آن داشتند؛ در ادامه مروری بر آنها خواهیم داشت:
«میآییم چون برای این پرچم خون دلها خورده خوردهایم.
#انقلاب_مردم»
«می آییم چون برای این پرچم خون دلها خورده ایم...
#انقلاب_مردم»
«این پرچم پایین نمیاد جز روی کفن مون....
#انقلاب_مردم»
«میآییم چون
حاج قاسم که صدایش نفس صبحدم است
گفت: جمهوری اسلامی ایران، حرم است
#انقلاب_مردم
#انقلاب_مستضعفین»
«فردا می آیم چون،
خون دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی برایم ارزشمند است
#انقلاب_مستضعفین
#انقلاب_مردم»
«ما پشت این انقلاب میمانیم
چون چنین کسانی پشت انقلاب ماندند....
#انقلاب_مردم
#شبیه_معجزه»
«ماهم از گرانی و افزایش قیمت رنج میبریم و معترضیم
از بی مهریها و بعضی روابط و برخوردهای اداری و مسودلان رنج میبریم
اما فرقمون با ضد انقلاب و برعنداض اینه نمیخوایم نوکر بیگانه باشیم
وبرای بهتر شدن تلاش خواهیم کرد و مطالبه گریم
#انقلاب_مردم
#معجزه_قرن»
نظر شما