به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیام احمدی با اشاره به ۲۰ بهمن روز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: مبنای این کار به واقعهای مهم در سال ۵۷ باز میگردد، واقعهای که در جریان آن جمعی از مردم چهارمحال و بختیاری در پی تهدیدهای شاپور بختیار برای حضور بختیاریها و حمایت از او، با هشت دستگاه اتوبوس و به نقلی با ۱۱ دستگاه به سمت تهران حرکت میکنند.
وی افزود: البته این حرکت خودجوش نه برای حمایت از بختیار بلکه برای اعلام انزجار و برائت از او و همچنین بیعت با امام خمینی (ره) انجام میشود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه این جمع از مردم استان در ۱۹ بهمن ۵۷ حرکت خود را به سوی تهران آغاز میکنند، تصریح کرد: آنان در صبح جمعه ۲۰ بهمن وارد تهران شده و به همراه جمعی دیگری از مردم چهارمحال و بختیاری ساکن در تهران همچون دانشجویان و کارگردان و دیگر اقشار، ابتدا در مدرسه علوی گردآمده و انزجار خود را از بختیار و بیعت با امام خمینی (ره) اعلام میدارند.
وی ادامه داد: این افراد که جمعیت آنان به بیش از ۵۰۰ نفر میرسد پس از مدرسه علوی در دانشگاه تهران حاضر میشوند و در جریان سخنرانی مهندس بازرگان نخست وزیر دولت موقت انقلابی نیز بار دیگر مواضع خود را فریاد میزنند.
پیام احمدی با اشاره به دیدار این جمع از مردم استان با شهید بهشتی در عصر روز جمعه ۲۰ بهمن، یادآور شد: روزشمار این حرکت مهم تاریخی در سال ۵۷ با روزشمار امسال مطابقت دارد و امسال برای نخستین بار این روز به نام استان چهارمحال و بختیاری گرامی داشته میشود.
وی با بیان اینکه طرح این واقعه تاریخی در سال ۹۴ و در دیدار اعضای کنگره شهدای استان با مقام معظم رهبری مطرح شد، تاکید کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار به شکلگیری حرکتها بر اساس پیوندهای محلی و تأثیرات قبایلی و عشایری بین مردم اشاره دارند و میفرماید که این پیوندها آنجا که پای دین و انقلاب در میان است به کلی کمرنگ میشود و اینکه مردم استان در چنین شرایطی به دیدار امام آمده و بیعت میکنند، موضوع مهمی است و بزرگداشت این روز هم کار بجایی است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: در پی فرمایش مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر شاخص بودن این واقعه و روز وقوع آن، شورای فرهنگ عمومی استان از همان سال پیگیریها برای ثبت این روز را آغاز کرد تا سرانجام با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ۲۰ بهمن به نام روز استان چهارمحال و بختیاری در تقویم رسمی کشور ثبت شد.
وی با بیان اینکه امسال برنامههای متنوعی برای بزرگداشت روز استان در نظر گرفته شده است، گفت: همایش این روز با دعوت از عموم مردم ۲۱ بهمن از ساعت ۱۵ در فرهنگسرای شهرکرد برگزار میشود.
احمدی افزود: همچنین برنامههای دیگری به این مناسبت در بروجن و اردل پیشبینی شده است و فرهنگسرای شهرکرد هم تا ۲۱ بهمن میزبان بازدیدکنندگان از نمایشگاه توانمندیها و ظرفیتهای شهرستانهای ۱۲ گانه استان خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تشکیل دبیرخانه دائمی روز چهارمحال و بختیاری در آیندهای نزدیک، برنامهریزیهای منسجمتری برای اجرا در سالهای آینده و در تمامی مناطق استان انجام شود.
نظر شما