به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، مهدی دوستی، امروز_دوشنبه نهم بهمن_ در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر رئیسجمهور در روز پنجشنبه به هرمزگان، اظهار کرد: ۱۰۳۲ پروژه به ارزش ۱۰۵ هزار میلیارد تومان در سفر آیتالله رئیسی به استان به بهرهبرداری خواهد رسید.
به گفته وی، پروژههای شاخصی در سفر رئیسجمهور از جمله ۲۲ بسته بزرگ و متفاوت برای افتتاح آماده شده است که بسته دریایی آن شامل بهرهبرداری از بندر بوموسی، بندر سیریک، اسکله شماره ۲ پارسیان همچنین توسعه جاسک و بندرگوکسر و برقرسانی به بیش از ۶۱۰۰ هکتار مزارع میگو و واحدهای شناورسازی است.
دوستی با بیان اینکه عملیات اجرایی هفت شهرک صنعتی در یکسال ونیم گذشته آغاز شده است، گفت: در سال آینده نیز عملیات اجرایی هشت شهرک صنعتی جدید را آغاز خواهیم کرد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، با اشاره به تعهد ۶۶ هزار واحدی استان در نهضت ملی مسکن، تاکیدکرد: ۱۴ هزار واحد مسکونی در سفر اخیر رئیسجمهور به استان تحویل مردم خواهد شد که حجم واحدهای تحویلی را به عدد ۲۰ هزار خواهد رساند اما ۴۶ هزار واحد دیگر باقی خواهد ماند که باید در سال آینده احداث شود.
کلنگ زنی ابرپروژه نیروگاه اتمی سیریک
دوستی همچنین از کلنگزنی ابرپروژه نیروگاه اتمی سیریک در سفر رئیسجمهور به هرمزگان خبر داد و عنوان داشت: ساخت این نیروگاه پنج هزار مگاواتی در سواحل مکران آغاز میشود که پروژه در ابعاد بسیار بزرگ است و انرژی مورد نیاز توسعه آینده سواحل مکران را تأمین خواهد کرد.
استاندار هرمزگان با بیان این که هرمزگان میزبان صنایع انرژیبر است و برق در این استان اهمیت زیادی دارد، از افتتاح یک نیروگاه ۲۴۳ مگاواتی با عنوان نیروگاه المهدی نیز خبر داد و اظهار داشت: این نیروگاه به کمک تأمین برق مورد نیاز صنایع غرب بندرعباس میآید.
افتتاح فاز سوم توسعه بندر شهید رجایی
وی در بخش دیگری از اظهاراتش در بیان پروژههای شاخص سفر رئیسجمهور به هرمزگان، به افتتاح فاز ۳ توسعه بندر شهید رجایی اشاره و افزود: این پروژه امکان پهلوگیری کشتیهایی با ظرفیت بیش از ۱۵ هزار تی ای یو در این بندر را فراهم میکند و بر شمار کشتیهای قابل تخلیه و بارگیری در این بندر مهم و استراتژیک کشورمان میافزاید.
دوستی ادامه داد: دو مشکل عمده استان در حوزه آب و آموزش در این دولت به طور ویژه مورد توجه قرار گرفت، به طوری که با سرعت دادن به اجرای پروژههای آبشیرینکن در استان، رشد ۸۰ درصدی در تولید داشتهایم و اکنون ۱۵۶ روستا و ۵ شهر دارای تنش آبی شدید در این سفر رفع میشود و در حوزه آموزش نیز به سمت کاربردی سازی فعالیت مدارس و هنرستانها حرکت کردیم و تاکنون ۲۸ هنرستان جوار صنایع را به منظور تربیت دانش آموزان مورد نیاز برای کار در صنایع ایجاد کردهایم.
تکلیف پل خلیج فارس چه میشود؟
استاندار هرمزگان درباره تکمیل پل خلیج فارس که یکی از تأکیدات سفر پیشین رئیسجمهور به هرمزگان بود و عملاً برای آن هنوز کاری صورت نگرفته، گفت: تصمیم بر این است که چهار شریک شامل سازمان بنادر، وزارت راه و شهرسازی، سازمان منطقه آزاد قشم و استانداری هرمزگان این کار را انجام دهند، بهشدت دنبال این کار هستیم و ۱۶ هزار میلیارد تومان منابع مورد نیاز است.
دوستی از طرح دقیق این موضوع در جلسه با وزرای مربوطه برای تعیین تکلیف در سفر رئیسجمهور به استان خبر داد و گفت: اگر پروژه پل را انجام ندهیم نماد ناکارآمدی در جنوب کشور خواهد شد.
منبع: فارس
نظر شما