ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی تشکیل شده است

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی استان به استناد قانون انتخابات در دادگستری استان تشکیل و کمیته‌های زیرمجموعه آن نیز راه‌اندازی شده است که مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: انتخابات یکی از مهم‌ترین رویداد کشور است، مقام معظم رهبری چهار راهبرد مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت را برای آن مطرح کرده‌اند و همه دست‌اندرکاران امر انتخابات از جمله انتخاب‌کنندگان، انتخاب‌شوندگان، مجریان، ناظران و دستگاه‌هایی که وظیفه و تکلیف در امر انتخابات دارند، باید به این چهار راهبرد به‌صورت متوازن و در کنار هم عمل کنند.

وی افزود: قانون در موضوع انتخابات بیشتر به پیشگیری و کنترل اوضاع توجه دارد و اشراف اطلاعاتی و رصد مستمر موضوعات مرتبط و نیز توجه به راهبردهای مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.

رئیس کل دادگستری خوزستان ادامه داد: در هر دوره از انتخابات، متغیرهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ممکن است انتخابات را به چالش کشانده و اعتماد گروهی از مردم را برای حضور در انتخابات خدشه‌دار کند که باید ضمن تبیین واقعیت‌ها برای مردم، این متغیرها نیز به خوبی شناسایی و با اقدام پیشگیرانه و در چارچوب قوانین و مقررات، کنترل شوند تا شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم باشیم.

دهقانی تاکید کرد: در حوزه نظارت بر رفتار افراد و تخلفات و جرایم فردی، انتظار می‌رود بیشتر از شیوه‌های پیشگیری غیر کیفری که هزینه‌های کمتری برای جامعه دارد، بهره گرفت.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت تنوع قومیتی، عشایر و طوایف استان، همراه و مکلف کردن دستگاه‌های اجرایی به انجام وظایف و تکالیف خود، اعمال تدبیر و مدیریت امور در زمان مناسب، توجه به اطلس انتخاباتی که با توجه به سوابق و تجارب انتخابات دوره‌های قبل تدوین شده است، تجزیه و تحلیل اطلاعات و اخبار به ویژه مطالب منتشر شده در فضای مجازی، مستندسازی تخلفات و جرایم انتخاباتی، از دیگر مواردی است که باید مورد توجه دستگاه‌های، اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی استان قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان تاکید کرد: با تعامل همه دستگاه‌ها و نهادها و همراهی مردم انتخاباتی پرشور با حضور حداکثری و تضمین سلامت و امنیت در استان داشته باشیم.

تعداد ۳۵۳۱ شعبه اخذ رأی در استان وجود دارد که این رقم افزایش ۱۲ درصدی نسبت به دوره قبل داشته است. استاندار خوزستان با اشاره به نام نویسی ۲۵۴۵ نفر در مرحله پیش‌ثبت‌نام گفت: از این رقم تعداد ۱۳۷۹ داوطلب در مرحله ثبت‌نام نهایی اقدام به نام نویسی کردند و در این راستا در ۳۰ شهرستان و ۴۱ بخش مستقل در سطح استان خوزستان هیئت‌های اجرایی انتخابات تشکیل شد، پس از بررسی‌های صورت گرفته توسط شورای محترم نگهبان هم‌اکنون به ازای هر کرسی مجلس شورای اسلامی در استان ۴۴ داوطلب با یکدیگر رقابت می‌کنند.

کد خبر 723680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.