به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، علیرضا باوی اظهار کرد: اولویت اول در محاکم خانواده، رفع اختلاف و ایجاد سازش میان زوجین است و این اقدام در راستای تحکیم خانواده، حفظ روحیه فرزندان و تربیت صحیح نسل آینده در محیط صمیمی خانواده انجام میشود.
وی افزود: در پروندههای مربوط به حوزه خانواده اگر زوجین در هر زمان از روند رسیدگی به پرونده به صلح و سازش برسند، علاوه بر مختومه شدن یک یا چند پرونده در دادگستری، از اختلافات خانوادگی بعدی نیز پیشگیری میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان ادامه داد: در کنار یک پرونده طلاق، معمولاً پروندههای متعدد دیگری از جمله مطالبه نفقه، مهریه و یا نحوه ملاقات با فرزند تشکیل میشود و خانوادهها را درگیر مسائل متعدد میکند.
وی اضافه کرد: توانمندسازی قضات و مشاوران دستگاه قضا برای ایجاد صلح و سازش در پروندههای طلاق در کاهش این اتفاق در خانوادهها بسیار کمک میکند.
باوی تاکید کرد: دادگاههای خانواده با چالشهای دیگری همچون تقاضای حکم رشد در سنین پایین برای ازدواج و یا اخذ وام ازدواج یا طلاقهای صوری روبهرو هستند که باید برای این موارد چارهاندیشی شود.
نظر شما