به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی قربانی روز _سهشنبه سوم بهمن_ در نشست هماندیشی که با حضور راهبر منطقه غرب کشور در ستاد حکمرانی مردمی نهاد ریاست جمهوری و مشاور استاندار در امر مردمی سازی در سرسرای فرمانداری برگزار شد، به بیان و معرفی ظرفیتهای شهرستان در حوزه کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری، صنایع دستی و همچنین مراکز علمی و مذهبی پرداخت.
وی در ادامه با اشاره به مسائل و مشکلات و اهتمام مدیران استان و شهرستان در این راستا، خواستار افزایش و تخصیص اعتبارات بیشتر جهت تکمیل پروژههای نیمه تمام در شهرستان شد.
فرماندار سنقر و کلیایی در ادامه با بیان اینکه مردمی سازی نقش ویژهای در راستای شناسایی، اولویت بندی و رفع و مسائل و مشکلات منطقهای دارد افزود: رئیس جمهور و مدیران دولت سیزدهم از همان ابتدای شروع کار با حضور در میدان مشکلات و رویارویی مستقیم با مسائل و زندگی مردم گام مهمی در راستی تحقق مردمی سازی و عدالت محوری بودن برنامهها در عرصه حکمرانی مردمی برداشتند.
وی با اشاره به نقش مهم فعالان حوزه مردمی سازی در امر انتخابات، تلاش در جهت مشارکت حداکثری و برگزاری انتخابات با شکوه با دعوت از همه فعالین سیاسی، نخبگان و همه مردم عزیز و فهیم را خواستار شد.
قربانی گفت: مردمیسازی و عدالت محوری از اولویتهای دولت سیزدهم است.
مشارکت مردم در تصمیمات دولت
راهبر غرب کشور و مدیر رشد تعالی ستاد حکمرانی مردمی نهاد ریاست جمهوری هم در این جلسه با اشاره به تأثیر فعالیتهای مردمی بر رفع موانع و مشکلات افزود: در ابتدای انقلاب و همچنین در زمان جنگ تحمیلی وجود نهادی به نام جهاد سازندگی و مشارکت همگانی در رفع مسائل و مشکلات، اهمیت و نقش ویژه مردمی بودن تصمیمات را نمایان میکند.
«حامد غفورینژاد» بیان کرد: دولت سیزدهم در تدوین طرح مردمی سازی همواره نه تنها به نقش مشارکت مردم بلکه در سطح بالاتری تلاش شده که مردم در تصمیمات دولت عاملیت داشته باشند.
وی در تشریح وظایف حلقههای میانی گروههای مردمی سازی دولت، شکلگیری حلقههای تخصصی از جنس مردم و تلاش به منظور ارتباطگیری و افزایش نقش مردم در تصمیمات و مشارکتهای اجتماعی را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا: در پایان این نشست از ۸۰ کنشگر شهرستان سنقر و کلیایی در حوزههای بسیج، فرهنگی، ورزشی، کشاورزی، پزشکی، دانشجویی، اصناف، هنرمندان، حوزه و دانشگاه با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
نظر شما