استان‌های مرزی از امتیازهای خاص برای سرمایه‌گذاری برخوردار شوند

استاندار کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه و دیگر استان‌های مرزی متاثر از جنگ تحمیلی باید از بعضی قوانین و امتیازهای خاص برای تسهیل در رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری برخوردار شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _دوشنبه دوم بهمن_ در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه توسعه صادرات استان کرمانشاه با حضور محسن کوشش تبار، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در استانداری، اظهار کرد: این استان جدای از اینکه قبل از پیروزی انقلاب به عنوان یک استان مرزی محرومیت‌هایی به آن تحمل شده بود پس از انقلاب نیز به دلیل بروز جنگ تحمیلی از روند توسعه و سرمایه گذاری متناسب با دیگر استان‌های کشور عقب افتاد.

وی ادامه داد: ما موظف هستیم به صورت شبانه روزی، عالمانه و مجاهدانه برای جمعیت جوان جویای کار جامعه زمینه اشتغال فراهم سازیم زیرا این امر حق طبیعی آنهاست و در این زمینه همه باید دست به دست هم داده و تلاش کنند.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: به برکت خون شهدا، انقلاب و نظام خوشبختانه گشایش‌های بسیار خوبی در این استان فراهم شد که موجب گردید این استان در مسیر توسعه قرار گیرد که برای تداوم و شتاب بخشی به این حرکت نیاز است استان از برخی مزایا و امتیازات ویژه در زمینه سرمایه گذاری برخوردار شود.

صحرایی با بیان اینکه در این راستا اجازه‌هایی باید در چرخه اداری کشور برای استان‌هایی همچون کرمانشاه ایجاد شود تا حرکت توسعه آن‌ها از شتاب نیفتد و تداوم داشته باشد، ادامه داد: مسیر طولانی مولدسازی نیاز به میانبُرهایی دارد که باید این مسیرهای میانبر برای آن‌ها ایجاد شود.

وی تاکید کرد: یکی از این موارد انتقال برخی تولیدات استان از جمله گوشت بدون در نظر گرفتن نیاز همان استان به آن تولیدات است که باید برای تنظیم بازار و مهار تورم سیاست دیگری اتخاذ شود که پس از تأمین نیاز آن استان تولیداتشان صادر شود.

استاندار کرمانشاه عنوان کرد: از دیگر مواردی که برای این استان ذیل استان‌های زاگرس نشین باید مورد توجه قرار گیرد امتیازهایی است که باید در مقایسه با دیگر استان‌های کشور به آنها اعطا شود که یکی از آنها می‌تواند برخی معافیت‌های مالیاتی باشد.

صحرایی ادامه داد: در همین راستا نیز این استان ظرفیت بسیار بالایی در تولید و صادرات طیور دارد که با توجه به بازار بسیار مناسبی که در کشور همسایه وجود دارد و بیشتر واحدهای پرورش مرغ در استان نیز زیر ظرفیت اسمی کار می‌کنند باید برخی از این واحدها را صادرات محور کرد که تنها برای امر صادرات فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه این اقدامات علاوه بر توسعه و پویایی اقتصاد استان موجب رونق اشتغال نیز خواهد شد گفت: در بخش تخصیص‌ها نیز باید اختصاص منابع هر استان بر اساس شرایط و موقعیتی که دارد صورت پذیرد.

کد خبر 722171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.