جذب جوانان در جهت تقویت امور فرهنگی بقاع متبرکه در دستور کار قرار گیرد

رئیس حوزه علمیه نورالزهرا(س) تهران گفت: برای تقویت اقدامات فرهنگی در بقاع باید جذب جوانان بیشتر در دستور کار باشد، در حقیقت باید به آن‌ها بها داد.

حجت‌الاسلام سیدرضا فقیهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: از زمان صدر اسلام و ائمه، بقاع متبرکه مرکز مراجعه مردم بوده و نذورات خود را برای بقاع می‌بردند که این نذورات همواره صرف اقدامات دینی و امورات فرهنگی می‌شود.

وی افزود: نذورات جمع‌آوری شده از بقاع برای راهنمایی مردم، اقدامات فرهنگی، هدایت دینی، افزایش معرفت و ایمان مردم صرف می‌شود.

رئیس حوزه علمیه نورالزهرا (س) تهران با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به جوانان در برنامه‌های فرهنگی بقاع متبرکه گفت: برای تقویت اقدامات فرهنگی در بقاع باید جذب جوانان بیشتر در دستور کار باشد، در حقیقت باید به آن‌ها بها داد، چرا که جوانان در خطر انحرافات هستند؛ برعکس اینکه بیشتر افراد مسن در بقاع حضور دارند، چون آن‌ها اعتقاداتشان شکل گرفته، باید جوانان را دریابیم و آن‌ها را جذب کنیم.

وی ادامه داد: امامزادگان در حقیقت پرچمداران علم، معرفت، اخلاق و ناشران واقعی کرامات ائمه (ع) هستند، در همین راستا تکریم و بزرگداشت امامزادگان همواره مورد توجه مردم ولایتمدار ایران بوده است.

فقیهی با اشاره به اینکه احترام به بقاع متبرکه همواره باعث شده تا تقویت باورهای دینی و ارزش‌های اسلامی از نسلی به نسل دیگر منتقل شود، اضافه کرد: مردم ایران از گذشته‌های دور تاکنون بقاع متبرکه و امامزادگان را به‌عنوان محلی برای رجوع قبول داشته و این مراکز همواره قطب فرهنگی و دینی مناطق محسوب می‌شدند.

رئیس حوزه علمیه نورالزهرا (س) تهران با اشاره به فعالیت‌های خوب و مستمری که باعث شده بقاع متبرکه به قطب‌های فرهنگی تبدیل شوند، خاطرنشان کرد: هر فعالیت عمومی در راستای معرفی امامزادگان به اقشار مختلف جامعه انجام شود، نشان‌دهنده ارادت مردم دیندار به خاندان عصمت و طهارت (ع) است.

وی توجه به بقاع را ذخیره‌ای برای آخرت و باقیات صالحات دانست و گفت: ترویج و گسترش فضائل اهل بیت (ع) به منظور تقویت بنیه مذهبی آحاد جامعه و همچنین تبدیل امامزادگان به قطب‌های فرهنگی، از جمله نتیجه‌های توجه به بقاع متبرکه است؛ البته ارتقای معرفت نسبت به شأن و منزلت امامزادگان در راستای تقویت و بصیرت‌افزایی جامعه نیز از دیگر آثار این توجه است.

فقیهی اظهار کرد: در کشور هشت هزار و ۷۶۷ بقعه متبرکه داریم که از این تعداد حدوداً شش هزار و ۶۰۰ امامزاده و ۳۹ پیامبر هستند، البته مشاهیر، علما، شخصیت‌های ملی و شهدای شاخص و علمای اعلام که مردم برای آن‌ها حرم و بارگاه درست کرده‌اند نیز توسط عموم مردم بقعه تلقی می‌شوند.

کد خبر 722044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.