به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانجنوبی، علیرضا عباسزاده، امروز_ یکشنبه یکم بهمن_ در ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی استان خراسانجنوبی اظهار کرد: اگر کسی متقاضی مسکن ویلایی در روستاها و دیگر شهرها نباشد در الحاقات جدید شهر بیرجند این افراد همچون متقاضیان طرح جوانی جمعیت دیده میشوند.
وی افزود: مناسبسازی دستگاههای اجرایی، شدنی است و انجام آن به همت مدیران بستگی دارد و گرنه مسئله اعتبار بهانه است و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
معاون استاندار بیان کرد: ۵۵ دستگاه مشمول مناسبسازی باید در ارتباط با سازمان مدیریت و برنامهریزی راهکار اساسی برای رفع مشکلات پیدا کنند، زیرا مناسبسازی معابر و ادارات در اولویت است و پیگیری دبیرخانه استانی نیز اهمیت دارد تا سالانه آمار قابل قبول و گام رو به جلو داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه باید تا چند سال آینده مشکل مناسبسازی معابر در شهرها و دستگاههای اجرایی حل شود، گفت: مراکز درمانی و شبه درمانی حتماً باید مناسبسازی شوند چون نوع مراجعات به این اماکن متفاوت بوده و قانون مناسبسازی هم جدی و محکم پای این مسئله ایستاده است.
عباسزاده گفت: دبیرخانه کار نظارت را با جدیت بیشتری دنبال کند و اگر مرکز درمانی خصوصی یا دولتی امکان مناسبسازی ندارد، باید جابهجا شده یا پروانه آن مرکز باطل شود.
وی با اشاره به ضرورت رعایت ضوابط مناسبسازی در ساختوسازهای جدید افزود: تنها مدرسه اوتیسم استان هشت پله دارد که قابل تأمل است و معلوم نیست براساس چه نقشه یا ضابطهای اجرا شده است.
معاون استاندار اظهار کرد: فهرستی از دستگاههای اجرایی به تفکیک باید ارائه و ابلاغ شود تا برنامه سال آینده در زمینه مناسبسازی مشخص باشد.
وی گفت: کسب رتبه اول استان خراسان جنوبی از نظر مناسبسازی در سال جاری نیز نشان از تلاش مضاعف دستاندرکاران دارد و باید این رتبه برای سالهای آینده حفظ شود.
عباسزاده با تأکید بر اینکه مناسبسازی ۲۸ مدرسه استثنایی استان تا قبل از مهر سال آینده باید به اتمام برسد، افزود: اقدامات شاخص مناسبسازی در سطح ادارات احصاء و ارائه شود تا بتوان از مدیران مرتبط تقدیر کرد.
مناسبسازی معابر در محیطهای شهری با جدیت دنبال شود
حسن شرفی، مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: مناسبسازی ادارات براساس شاخصهای ارزیابی جشنواره رجایی رو به رشد است اما در محیطهای شهری باید با جدیت بیشتر دنبال شود.
وی افزود: گویا شدن سامانههای نوبتدهی از خواستههای ناشنوایان است و نیاز نابینایان هم باید در مناسبسازی برای ارائه خدمات بهتر مدنظر قرار گیرد.
شرفی گفت: اداره کل میراث فرهنگی در مناسبسازی بناهای تاریخی منع قانونی دارد که پیگیریهایی از سطح کلان کشور انجام و در تفاهمنامه اخیر ملی، این موضوع حل شده است.
وی ادامه داد: مناسبسازی مراکز درمانی اهمیت بیشتری دارد اما لازم است گزارشی از وضعیت موجود توسط دانشگاه علوم پزشکی ارائه شود.
مدیر کل بهزیستی استان گفت: خراسان جنوبی در شش ماه نخست سالجاری به لحاظ مناسبسازی رتبه اول کشور را کسب کرده است.
وی با اشاره به طرح مسئله نبود اعتبار برای مناسبسازی از سوی دستگاههای اجرایی گفت: ورودی ادارات، ایجاد رمپ، سرویسهای بهداشتی و آسانسور از مهمترین مواردی است که در مناسبسازی باید رعایت شود.
شرفی افزود: ۵۵ دستگاه اجرایی براساس این چهار مورد ارزیابی میشوند و مناسبسازی برخی اماکن همچون کتابخانهها باید در اولویت قرار گیرد.
مدیر کل بهزیستی خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه مناسبسازی حداقل یک پارک برای معلولان و سالمندان در هر شهر ضروری است، خاطرنشان کرد: ۳۱ شهر استان یک پارک را معرفی کردند و دبیرخانههای شهرستانی در حال تأیید آن هستند، از این رو امیدواریم تا پایان سال بتوانیم اسامی این پارکها را برای جامعه هدف اعلام کنیم.
نظر شما