به گزارش خبرگزاری ایمنا، حشمت عزیزان اظهار کرد: بر اساس ارزیابی کیفیت گندمهای کشور که با همکاری معاونت امور زراعت و مؤسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر و بخش شیمی غلات از نمونههای ارسالی استانهای کشور صورت گرفت، میزان پروتئین گندم تولیدی استان ایلام ۱۲.۵۹ درصد استان گلستان ۱۲.۶۱ درصد، بوشهر ۱۲.۷۳ درصد، فارس ۱۲.۵۵ درصد و استان خوزستان ۱۲.۵۸ درصد است.
وی افزود: در سال زراعی گذشته (۱۴۰۲-۱۴۰۱) به دلیل مصرف متعادل کودهای شیمیایی مدیریت کنترل عوامل خساراتزای گیاهی بهویژه سمپاشی پیشگیرانه و بهموقع علیه بیماریهای برگی و سن گندم، اجرای روشهای زراعی و افزایش ضریب نفوذ بذر باعث افزایش کیفیت گندم تولیدی استان شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام ادامه داد: در سال زراعی گذشته (۱۴۰۲-۱۴۰۱) نزدیک به ۴۰۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است که از این میزان قریب به ۳۲۵ هزار تن توسط مراکز خرید از کشاورزان خریداری شده است و ۲۵ هزار تن گندم بذری تولید شده که توسط شرکتهای تولید و فرآوری بذور از کشاورزان طرف قرارداد خریداری شده است.
منبع: فارس
نظر شما