غیرمتمرکز شدن لیگ‌ واترپلو تیغ دولبه است

سرمربی تیم‌ملی واترپلو گفت: چرخش در شهرهای مختلف و تجربه بازیکنان برای رقابت در استخرهای مختلف مزیت و در مقابل هزینه‌های زیاد رفت و آمد بازیکنان جزو معایب اصلی غیرمتمرکز شدن لیگ واترپلو است.

مهدی پنام‌تاش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با شرایط تیم‌ملی واترپلوی ایران اظهار کرد: تیم‌ملی واترپلوی ایران پس از دوران شیوع کرونا شرایط متفاوتی پیدا کرده بود و نزدیک به دو سالی بود که تمرینات منسجمی نداشت. پس از لیگ ۱۴۰۲ و «الکساندر چیریج»، تصمیم به فعالیت مربی ایرانی برای تیم‌ملی واترپلو اتخاذ شد و از ششم خرداد ۱۴۰۲ کار من آغاز شد.

وی درباره اهداف تیم ملی واترپلوی ایران در مسابقات آسیایی ۲۰۲۴ افزود: برگزاری اردو و آغاز تمرینات تیم‌ملی به عهده فدراسیون است. من به عنوان یک مربی دو بار در این رابطه با فدراسیون صحبت کردم و اکنون منتظر تصمیم فدراسیون هستم.

سرمربی تیم‌ملی واترپلوی ایران تصریح کرد: پتانسیل خوبی در رشته واترپلو داریم زیرا که بازیکنان خوبی داریم. اکنون بازیکنان در لیگ در حال فعالیت هستند و ما هرچه سریع‌تر بتوانیم تمرینات تیم‌ملی را آغاز کنیم، می‌توانیم نتایج بهتری را در مسابقات آسیایی ۲۰۲۴ کسب کنیم. نقاط ضعف بازیکنان در بازی‌های آسیایی اخیر، اشکال در حمله و استفاده نکردن بازیکنان از فرصت‌های گلزنی بود، اما در دفاع پیشرفت و عملکرد بهتری داشتند.

وی بیان کرد: هفت تیم در لیگ واترپلو مشغول فعالیت هستند، لیگ نسبتاً خوبی است و امیدوارم هر سال روند لیگ بهبود پیدا کند. با پخش تلویزیونی و تبلیغ این رشته به بهبودی شرایط آن کمک می‌کنیم.

پنام‌تاش با اشاره به اینکه غیرمتمرکز برگزار شدن لیگ واترپلو مزایا و معایبی را کنار هم دارد، ادامه داد: چرخش در شهرهای مختلف و تجربه بازیکنان برای رقابت در استخرهای مختلف مزیت و در مقابل هزینه‌های زیاد رفت و آمد بازیکنان جزو معایب اصلی غیرمتمرکز شدن لیگ واترپلو است. همه تیم‌ها با این شرایط ویژه نمی‌توانند در مسابقات شرکت کنند.

کد خبر 721531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.