محمد وحید نیا در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: بودجه طی سالهای گذشته منطبق با ظرفیت شهر قم و برش برنامه پنجساله بوده و برنامه تصویب شده به این موضوعات نگاه کامل و جامع داشته است.
وی در خصوص تکلیف دستگاههایی که باید عوارض خود را پرداخت کنند، افزود: ماده ۹ قانون درآمد پایدار قانون گذار صراحتاً دستگاههای مشمول خدمات کشوری و قانون محاسبات عمومی را تکلیف کرده که عوارض خدمات خود را پرداخت کنند اما ما در این زمینه عزم راسخی مشاهده نکردیم.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم ادامه داد: در این زمینه با انبوهی از مطالبات مواجه هستیم که به نتیجه نرسیده است و ظرفیتهایی که در قانون برنامه و بودجه برای این موضوع در نظر گرفته شده بود به دلیل عدم ابلاغ آئین نامههای مربوطه در موعد مقرر غیر ممکن شده است.
وحیدنیا خاطرنشان کرد: شهرداری به عنوان دستگاه مطالبهگر در این حوزه متضرر شده و از دستگاههای اجرایی انتظار داریم که به این موضوع توجه داشته باشند تا مبالغ مورد نظر صورت سالیانه پرداخت شود و عدم پرداخت آن نیز تکالیفی را بر عهده آن دستگاه گذاشته است.
وی عنوان کرد: از تمام دستگاههای اجرایی تقاضا داریم نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشند و با تأمین اعتبار لازم از طریق دستگاههای مرکزی یا از طریق سازمان مدیریت استان بتوانند این عوارض را پرداخت کنند تا بتوانیم به مطالبات قانونی خود برسیم.
نظر شما