به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی آزاد در پنجمین جلسه ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی کشور با تسلیت مجدد حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، گروه تروریستی داعش را گروه تکفیری و فاقد تفکر ناب اسلامی دانست و اظهار کرد: گروهک تروریستی داعش خود را منتسب به دین اسلام میداند، در حالی که نه تنها هیچ نشانهای از منظومه متعالی دین مبین اسلام در گفتار و کردار این گروهک نیست بلکه اقدامات این گروهک مخالف نص صریح قرآن کریم و مبانی اسلامی است.
وی افزود: بر اساس آیه نفی سبیل که میفرماید "وَ لَنْ یجْعَلَ اللَّهُ لِلْکافِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا" بنابراین مؤمن نباید تحت سلطه کفار باشد، همچنین نباید به ظالمین اعتماد نمود. چرا که خداوند کریم در قرآن میفرمایند که وَلَا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَمَا لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ: و (شما مؤمنان) هرگز نباید با ظالمان همدست و دوست و بدانها دلگرم باشید و گرنه آتش (کیفر آنان) شما را هم خواهد گرفت.
دادستان کل کشور ادامه داد: کسی که مؤمنی را عمداً بکشد کیفرش جهنم است. وَمَنْ یَقْتُلْ مُؤْمِناً مُتَعَمِّداً فَجَزاؤُهُ جَهَنَّمُ خالِداً فیها وَ غَضِبَ اللّهُ عَلَیْهِ وَ لَعَنَهُ وَ أَعَدَّ لَهُ عَذاباً عَظیماً: هرکس، فرد با ایمانی را از روی عمد به قتل برساند، مجازات او دوزخ است، در حالی که جاودانه در آن میماند، و خداوند بر او غضب میکند، و او را از رحمتش دور میسازد و عذاب عظیمی برای او آماده ساخته است، این در حالی است که گروهک تروریستی داعش خود را منتسب به اسلام میداند، اما نه تنها با استکبار جهانی دشمنی ندارد بلکه تحت حمایت آمریکا و اسرائیل هم میباشد و مثل رژیم اسرائیل افراد بی گناه و زن و کودکان را با بمب گذاری را میکشد.
حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد گفت: داعش و داعشیان در حالی خود را مستقل از استکبار میدانند که سران آمریکا به صراحت از ایجاد داعش توسط خودشان سخن گفتهاند.
وی به اهمیت مشارکت در انتخابات پرداخت و گفت: پس از اعلام اسامی کاندیداهای تأیید صلاحیت شده، شور و نشاط انتخاباتی در سراسر کشور در حال افزایش بوده که نوید دهنده یک انتخابات پرشور و با مشارکت بالا است، حضرت فاطمه (س) در خطبه فدکیه اظهار میدارند که خداوند اطاعت ما خاندان را برای نظم یافتن ملتها و امامتمان را برای رهایی از تفرقه قرار داد.
پیروی از دستورات و ارزشهای دین اسلام موجب وحدت و همدلی کشور است
دادستان کل کشور با استناد به فرمایش حضرت فاطمه (س) که فرمود اطاعت ما موجب نظم امور مسلمین و امامت ما موجب وحدت جامعه است، اظهار کرد: اگر خواستار یک نظم در همه امور دنیایی و انسجام و همدلی اجتماعی در کشورمان هستیم لازم است مطیع و پیرو رسول گرامی اسلام و خاندان ایشان باشیم. به فرموده دخت نبی اکرم حضرت زهرا (س) تنها راه نجات از تفرقه و کسب عزت و استقلال همانا حرکت در مسیر و مکتب اهل بیت (ع) است، جامعه و کشوری که دارای انسجام و همدلی است در مقابل دشمنان شکست نخواهد خورد. ملتی که مسیر اهل بیت (ع) را انتخاب نمود از تفرقه به دور بوده و دچار شکست نخواهد شد.
وی تصریح کرد: یکی از سفارشات مکرر ائمه (ع) داشتن وحدت و انسجام با هدف حفظ جامعه اسلامی است. چرا که با وحدت و مشارکت زیاد است که یک جامعه مقتدر و مستقل خواهد شد، با عنایت به فرمایشات حضرت زهرا (س) میتوان اینگونه اظهار داشت که شرکت در انتخابات به منظور ایجاد همدلی و وحدت یک ضرورت و موجب قطع طمع دشمنان کشور است و شرکت گسترده در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی موجب کاهش آثار تحریمهای ظالمانه میشود، هدف از تشکیل ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی کشور و برگزاری جلسات متعدد در سراسر کشور به حداقل رساندن تخلفات و جرایم انتخاباتی است، باید تمام اقدامات ما با نگاه پیشگیرانه انجام شده و از ورود پرونده به دستگاه قضائی جلوگیری کنیم. در گام بعد باید به دنبال فراهم آوردن بستری برای مشارکت افزایی باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین موحدی عنوان داشت: باید زمینههای مشارکت بالا در انتخابات فراهم شود. هر دستگاهی متناسب با تکالیف خود و هر استانی متناسب با وضعیت بومی استان باید اقدامات مشارکت آفرین را در دستور کار خود داشته باشد. حضور گسترده مردم در انتخابات یک حق و تکلیف است، هر کاری که موجب کاهش مشارکت مردمی در انتخابات است باید متوقف شده و هر اقدامی که موجب افزایش نشاط و شور انتخاباتی میشود لازم است تقویت شود.
وی راهبرد اصلی ستاد مرکزی پیشگیری از تخلفات انتخاباتی را توجیه و اقناعسازی دانست و گفت: راهبرد اصلی این ستاد در ابتدا توجیه و در گامهای بعدی ارشاد و انذار است. باید این سه راهبرد مورد توجه کاندیداهای انتخابات، کانونهای هواداری آنان و دستاندرکاران مربوطه قرار گیرد، در طول ۴۴ سال گذشته بر همگان ثابت شده است که مردم ایران مردمی فهیم، با بصیرت و فرهیخته هستند که وطن و کشور خود را دوست دارند و اقدامات دشمن و برخی افراد غافل و جاهل در ایجاد ناامیدی و یاس همچون گذشته با شکست مواجه خواهد شد.
کاندیداها از تبلیغات زودهنگام پرهیز کنند
دادستان کل کشور ضمن قدردانی از استقبال و شرکت گسترده داوطلبان انتخابات که علاقهمندی آنان به کشور را نشان میدهد، خطاب به کاندیداها تصریح کرد: از این عزیزان تقاضا داریم قانون انتخابات را رعایت کرده و از تبلیغات زودهنگام پرهیز کنند. کاندیداهای محترم و ستادهای انتخاباتی آنها بدانند که بهترین تبلیغ برای آنها رعایت قانون و پایبندی به قوانین است، افراد تأیید صلاحیت شده مراقبت کنند که بقای صلاحیت آنها در گروی رعایت قانون است، در قانون انتخابات فعلی بحث صلاحیت نهایی هم مورد توجه قرار گرفته و افراد بقای صلاحیت خود را با فعالیتهای غیرقانونی مورد خدشه قرار ندهند.
وی رعایت اخلاق را از ضروریات فعالیتهای انتخاباتی دانست و گفت: کاندیداهای محترم به عنوان یک مسلمان و یک ایرانی قانون و اخلاق را توأمان رعایت کرده و از انجام فعالیتهای خارج از شأن یک کاندیدا بپرهیزند، برگزاری انتخابات در کشور یک افتخار برای نظام اسلامی است، در طول ۴۴ سال گذشته همیشه برگزاری انتخابات به عنوان یک اصل از دموکراسی پذیرفته شده و آرای مردم در تعیین سرنوشت کشور اثرگذار بوده است، این حقی است که نظام جمهوری اسلامی برای مردم ایجاد و مهیا نمود و از مصادیق مهم حقوق عامه است که خود مردم مسئولان را مستقیم یا غیرمستقیم انتخاب میکنند و انتخاب شوندگان نیز فرزندان خودشان هستند.
در کشور اختلاف سلیقه داریم، اما تخاصم هرگز
حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد با بیان اینکه در کشور سلیقههای سیاسی متفاوتی داریم، گفت: به برکت انقلاب اسلامی در کشور شاهد سلیقهها و نظرهای سیاسی مختلفی هستیم که این مسئله در رشد و توسعه کشور بسیار مفید است. اما آنچه موجب افتخار است اینکه در کنار تفاوت دیدگاه و سلیقه، تخاصم نداریم، ملاحظه میکنید در انتخابات از تمام جریانات فکری ثبت نام کرده و برای فعالیتهای انتخابات پیش رو برای یک رقابت سالم و تنگاتنگ آماده میشوند و این مساله از افتخارات نظام اسلامی و ظرفیت و توان بالا و مدیریت نظام است که باید آن را قدر بدانیم، همچنین حضور گسترده و بینظیر اقشار مختلف مردم در مناسبتهای مختلف نشان دهنده همین موضوع بوده که یک نمونه آن را میتوان حضور چند میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی و نیز حضور در مراسم ۲۲ بهمن، ۱۳ آبان و روز قدس عنوان کرد.
نظر شما