به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از المسیره، محمد عبدالسلام در واکنش به قطعنامه اخیر شورای امنیت در خصوص حوادث دریای سرخ اظهار کرد: این خود آمریکا است که قوانین بینالمللی را در سراسر جهان نقض میکند.
از سوی دیگر محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت: ما از (رژیم) اسرائیل میخواهیم که بهسرعت تمام حملاتی را که زندگی مردم غزه را مختل و حقوق، آزادیها و صلح و امنیت منطقه را تضعیف میکند، متوقف کند.
وی افزود: ما همچنین از شورای امنیت میخواهیم که بهسرعت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را از محاصره (رژیم) اسرائیل و آمریکا آزاد کند؛ محاصرهای که به سلاحی مرگبار تبدیل شده و غزه را به بزرگترین زندان تبدیل کرده است.
الحوثی با تاکید بر ضرورت دفاع در برابر بیعدالتی گفت که آنچه نیروهای مسلح یمن انجام میدهند، در چارچوب دفاع مشروع است.
عضو شورای عالی سیاسی یمن با هشدار درباره تبعات هرگونه اقدام علیه یمن افزود: به استحضار مردم جهان میرسانیم که تصمیمی که در مورد امنیت کشتیرانی در دریای سرخ اتخاذ شد یک بازی سیاسی است و آمریکا ناقض قوانین بینالمللی است.
شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده آمریکا و ژاپن را علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ بدون اشاره به دلیل اصلی این حملات و حمایتهای واشنگتن از رژیم اسرائیل در بمباران غزه، تصویب کرد.
شورای امنیت سازمان ملل سوم ژانویه ۲۰۲۴ برابر با سیزدهم دی جاری نیز در نخستین نشست خود در سال جدید میلادی با عنوان «حفظ صلح و امنیت بینالمللی» به حملات این روزها در دریای سرخ پرداخت که در پی جنگ (رژیم) اسرائیل و برای فشار به حامیان این رژیم بهمنظور توقف بمباران بیوقفه غزه در حال وقوع است، اما آمریکا و همپیمانانش بیش از پیش در برابر حملات نیروهای مسلح یمنی مستاصل شدهاند.
آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم اسرائیل در جنگ کنونی علیه غزه که پیش از این، مدعی تشکیل ائتلافی برای مقابله با عملیات ارتش یمن در دریای سرخ شده بود، پیش از نخستین نشست شورای امنیت، به همراه ۱۲ کشور دیگر و پیش از برگزاری نشست شورای امنیت درباره دریای سرخ در بیانیهای ادعا کرد که حملات در دریای سرخ یک مشکل بزرگ بینالمللی و غیرقابل قبول است.
فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام در بیانیهای اعلام کرد: «حوثیها (انصارالله) روز نهم ژانویه، تقریباً ساعت ۹:۱۵ شامگاه به وقت صنعا در حملهای پیچیده، خطوط کشتیرانی بینالمللی و دهها کشتی تجاری در حال تردد را هدف قرار دادند.»
سنتکام با تکرار ادعاهای ضد ایرانی، مدعی شد: «حوثیها در این تهاجم بهطور همزمان از پهپادهای تهاجمی ساخت ایران، موشکهای کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضد کشتی استفاده کردند اما همه ۱۸ پهپاد، دو موشک کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضدکشتی با تلاش مشترک ناوگان دریایی ایالات متحده و انگلستان سرنگون شد و هیچ تلفات یا خساراتی به کشتیهای تجاری و ناوهای جنگی وارد نشد.»
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، این حملات را بیستوششمین حمله نیروهای مسلح یمنی به خطوط کشتیرانی تجاری در دریای سرخ از نوزدهم نوامبر (بیستوهشتم آبان) عنوان کرد.
نیروهای دریایی یمن هشدار دادهاند که عملیات نظامی علیه کشتیها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.
نظر شما