به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان علیرضا فیروزیان اظهار کرد: در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازرسان شبکه بهداشت شهرستان با دستور مقام قضائی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل را تعطیل نمودند و پرونده مربوطه جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضائی ارجاع شد.
وی ادامه داد: در این کارگاه انواع مختلفی از ترشی و شور با استفاده از رنگهای غیرمجاز صنعتی، تحت شرایط غیربهداشتی تولید میشد که با پیگیریهای همکاران ما در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دستور فوری دادستان شهرستان، این کارگاه تعطیل و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضا سپرده شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل افزود: دو دستگاه کامیونت خاور با وزن تقریبی هشت تن مواد غذایی فاسد (کپک زده)، از این کارگاه ضبط و معدوم شد و بیش از ۳۰۰ تن مواد اولیه و تولید شده در این کارگاه، تا تعیین نتیجه آزمایشات تخصصی، همچنان توقیف است.
فیروزیان تصریح کرد: خط قرمز ما، بحث سلامتی مردم در حوزه بهداشت و درمان میباشد که تمامی مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، خوراکی و بهداشتی توسط بازرسان شبکه بهداشت، شبانه روز رصد میشوند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل از همه شهروندان عزیز درخواست کرد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با سامانه ۱۹۰ تماس حاصل کنند.
نظر شما