به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، یاسر کرمی صبح امروز _سهشنبه نوزدهم دی_ در جلسه قطبی شرق استان کرمانشاه با حضور رؤسای آموزش و پرورش، مدیران و ناظران آموزشی این قطب که در شهرستان هرسین برگزار شد، اظهار کرد: تشکیل جلسات نهضت سوادآموزی استان به صورت قطبی به جهت راهبری و سهولت اجرای برنامهها و اقدامات این معاونت است.
وی با اشاره به رویکرد برنامههای نهضت سوادآموزی در گام دوم انقلاب افزود: هدف از تشکیل جلسات قطبی در این استان افزایش و تراز کردن میانگین نرخ سواد در مناطقی که این نرخ پایینتر از میانگین استانی است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در بعضی شهرستانها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه میانگین نرخ باسوادی پایینتر از میانگین استانی است، بنابراین با تشکیل جلسات قطبی و راهبری خاص در این جلسات به سمتی گام برمیداریم که نرخ باسوادی در این مناطق به میانگین استانی یا حتی بیشتر افزایش پیدا کند.
کرمی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در جهت پیشبرد برنامههای سوادآموزی به چهار قطب تقسیم شده است، ادامه داد: قطب شرق استان شامل شهرستانهای بیستون، سنقر، کنگاور، صحنه و هرسین با محوریت شهرستان هرسین، قطب مرکزی شامل سه ناحیه شهر کرمانشاه است.
وی تاکید کرد: قطب غرب شامل شهرستانهای قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب، اسلامآباد غرب و دالاهو با محوریت گیلانغرب و قطب شمال شامل شهرستانهای پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی با محوریت جوانرود است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به کسب رتبه برتر معاونت سوادآموزی استان کرمانشاه در سال گذشته تاکید کرد: در حال حاضر میانگین نرخ باسوادی کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری است.
کرمی از اجرای طرح روستای باسواد در این استان خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح با استفاده از ظرفیت فرمانداران، بخشداران و دهیاران پالایش سطح سواد روستاییان انجام و افراد کمسواد و بیسواد در کف این روستاها شناسایی میشوند.
وی ادامه داد: پس از شناسایی این افراد توسط آموزشدهندگان این سازمان تحت پوشش برنامههای سوادآموزی قرار میگیرند و طی یک سال تحصیلی باسواد خواهند شد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه اجرای این طرح در قطب شرق استان با محوریت هرسین در حال انجام است، اظهار کرد: طی سال آینده در مناطق شرقی استان کرمانشاه روستاهای باسواد خواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: طرح روستای باسواد ابتدا به صورت پایلوت در روستاهای شهر کرمانشاه به اجرا درآمد که در سال آینده این روستاها با نصب یک تابلو به عنوان روستای باسواد معرفی خواهند شد.
در پایان جلسه قطبی شرق استان در شهرستان هرسین از نمایشگاه دستاوردهای آموزشدهندگان و سوادآموزان این شهرستان بازدید و از آموزشدهندگان فعال و سوادآموزان برتر با اهدای لوح و جوایزی تقدیر شد.
نظر شما