به گزارش خبرنگار ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی استان، علی امیری اظهار کرد: در راستای تسهیل و تسریع در حیطه کارآفرینی و اشتغالزایی بر اساس وظایف سازمانی، صدور پروانه بهرهبرداری برای فعالیت شرکتهای حمل و نقل، متقاضیان میتوانند از طریق درگاه ملی مجوزها به آدرس mojavez.ir برای اخذ مجوز شرکتهای حمل و نقل بار و مسافر اقدام کنند.
وی افزود: با بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و در راستای تحقق اهداف دولت در زمینه شفافیت در امور اداری، ایجاد وحدت رویه و تلاش حداکثری برای تسهیل در امر خدمت رسانی به مردم، با پیگیریهای مستمر صورت گرفته، اولین مجوز تأسیس و فعالیت شرکت حمل و نقل از طریق درگاه ملی مجوزها در سطح کشور در استان مرکزی صادر شد.
معاون حملونقل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی با اشاره به فعالیت ۱۵۸ شرکت حمل و نقل باری و ۵۴ شرکت مسافری در سطح استان، تصریح کرد: در حال حاضر شرایط تسهیل شده و متقاضیان میتوانند با مراجعه به سایت درگاه ملی مجوزها نسبت به ثبت درخواست، انجام استعلام و صدور پروانه فعالیت اقدام کنند.
امیری اضافه کرد: از طریق سامانه مجوزها در استان مرکزی در ابتدا یک شرکت حمل و نقل بار در ساوه و سپس شرکتهای دیگری در شهرهای اراک، محلات و خمین راه اندازی شده است.
افزایش ۱۸ درصدی حمل کالا از مبدأ استان مرکزی
وی با اشاره به کسب رتبه برتر استان مرکزی در زمینه حمل کالاهای اساسی از بنادر جنوب کشور در مقایسه با سایر استانهای کشور اظهار کرد: از ابتدای سال جاری حمل کالاهای اساسی تقریباً سیزده و هفده صدم درصد افزایش داشته است.
معاون حملونقل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی ادامه داد: همچنین در ۹ ماهه امسال میزان بار حمل شده در استان با ۱۸ درصد رشد، از ۱۴ میلیون و ۹۲۶ هزار تن در سال گذشته به ۱۷ میلیون و ۶۵۳ هزار تن کالا در سال جدید رسیده است.
امیری گفت: همچنین در صدور بارنامه نیز در سطح استان ۱۴ درصد رشد داشتهایم که متوسط هر بارنامه تقریباً ۱۶.۶ تن و میانگین مسافت آن هم ۳۸۵ کیلومتر بوده است که در حوزه حمل و نقل بار آمار مطلوبی به شمار میرود.
وی با اشاره به دپوی کالاهای اساسی در بنادر کشور در سال گذشته، تاکید کرد: با توجه به پهلوگیری کشتیهای بزرگ در بندر امام خمینی (ره) خوشبختانه ما توانستیم در صنف شرکتهای حمل و نقل و انجمن صنفی رانندگان، جزو سه استان برتر در حمل کالاهای اساسی در کشور باشیم.
معاون حملونقل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی افزود: علاوه بر حمل کالاهای اساسی استان مرکزی در جابجایی بخشی از کالاهای اساسی استانهای همجوار نیز فعالیت مشارکت خوبی داشته است.
امیری با اشاره به نظارت و برخورد با رانندگان متخلف حمل بار بدون بارنامه، تاکید کرد: با فعال شدن دوربینهای WIM حمل بار در جادههای استان بصورت هوشمند در حال پایش و رصد است و به جرأت میتوان گفت بیش از هزار برخورد در خصوص حمل بار بدون بارنامه صورت گرفته است.
وی ادامه داد: رسیدگی به تخلفات رانندگان در کمیسیون ماده ۱۱، مالکان خودرو در کمیسیون ماده ۱۴ و شرکتهای حمل و نقل در کمیسیون ماده ۱۲ انجام میشود که در این زمینه بیش از هزار رأی و جریمه صادر شده است.
معاون حملونقل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی گفت: بعد از این اقدام به سمت کنترل خروجیها از معادن حرکت کردیم که این امر ابتدا در سطح شهرستان محلات و پس از آن در یکی از معادن اراک انجام شد به طوری که بارنامه در خروجیهای معادن صادر شود.
وی اظهار کرد از این پس برخورد با افراد متخلف با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد، به گونهای که در صورت مشاهده تخلف، کارت هوشمند ناوگان و راننده برای مدتی مسدود میشود و در صورت تکرار تخلف، مدت زمان انسداد کارتهای هوشمند افزایش مییابد.
معاون حملونقل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی با اشاره به لزوم کنترل ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر در سطح استان، اظهار کرد: در این زمینه گشتهای دروازهای متشکل از نیروهای راهداری و انجمن صنفی رانندگان و شرکتهای حمل و نقل در ورودیها و خروجیهای هر یک از شهرستانها با همراهی یک افسر انتظامی و ضابط قضائی مستقر خواهند شد تا بارنامهها را رصد و کنترل کرده و در صورت شناسایی مواردی چون اضافه بار و نداشتن بارنامه برخورد قانونی لازم را اجرا کنند.
نظر شما