به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابطعمومی ارتش، حجتالاسلام عباس محمدحسنی در جمع کارکنان وظیفه مرکز آموزش شهیدان سرباز ۰۱ نیروی زمینی ارتش ضمن تسلیت حادثه تروریستی شهدای گلزار کرمان اظهار کرد: بسیاری از شیعیان همواره در بین دو آرزو و دغدغه قرار دارند؛ یکی از آرزوها این است که ای کاش در سال ۶۱ هجری و در رکاب امام حسین (ع) بودیم و دیگری این است که ای کاش ظهور حضرت مهدی (عج) را درک کنیم تا در رکاب آن حضرت کربلای قضا شده خود را به جا بیاوریم. دو دغدغه دیگر نیز مرتبط با همین دو آرزو هستند، به این معنا که آیا اگر واقعاً در کربلا میبودیم، در صف یاران امام حسین (ع) بودیم یا علیه آنان؟ همچنین در زمان ظهور حضرت مهدی (عج) در کنار ایشان هستیم یا مقابلشان؟
وی با اشاره به ملاک خودآزمایی، راستیآزمایی و ارزیابی انسانها در بین این دغدغهها ابراز کرد: میزان اطاعت هر انسانی از نایب امام زمان (عج) نشاندهنده میزان اطاعت و فرمانبرداری او از امام معصوم است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه جلب رضایت امامان (علیهمالسلام) در زمان ما مرهون انجام دستورات نایب امام زمان (عج) است، اظهار کرد: شرکت پرشور در انتخابات یکی از منظومههای فکری مقام معظم رهبری است و التزام و عمل به آن نیز واجب است.
حجتالاسلام محمدحسنی با اشاره به دلایل و چرایی دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات تصریح کرد: شرکت در انتخابات به منزله تعیین سرنوشت است و بر هر شخص عاقل و بالغی واجب است تا بهطور شخصی برای سرنوشت خود تصمیم بگیرد و مانع دخالت دشمنان در این موضوع شود، چرا که در غیر این صورت تصمیم نادرستی برای او خواهند گرفت.
وی حفظ جمهوریت، اسلامیت و مشروعیت سیاسی کشور را یکی دیگر از دلایل و دغدغههای فرماندهی معظم کل قوا در انتخابات دانست و افزود: ملت شریف ایران در سایه نظامی زندگی میکنند که متشکل از جمهوریت و اسلامیت است. اسلامیت آن را خدا و جمهوریتش را مردم دادهاند. اگر چنانچه بخواهیم جمهوریت و اسلامیت نظام باقی بماند، کفر و ظلم بر ما مسلط نشود و بحران مشروعیت در کشور حاکم نشود، راهش این است که جمهوریت و اسلامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در بالاترین حد خود تقویت کنیم و بیشک تقویت آن از طریق انتخابات پرشور میسر خواهد شد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، شرکت در انتخابات را یک واجب عینی برشمرد و گفت: حضور پرشکوه و قدرتمند مردم در انتخابات نوعی ریلگذاری برای قدرت دفاعی، حقوق اجتماعی و لازمه برتری است. این حضور حداکثری و قدرتمند یک نه بزرگ در مقابل دشمنان است.
حجتالاسلام و المسلمین محمدحسنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اصول انتخابات اثربخش و تعیین کننده متذکر شد: یکی از اصول انتخابات مشارکت حداکثری است. بیشک ثواب حضور در پای صندوقهای رأی به اندازه ثواب حضور در سنگرهای خط مقدم مبارزه با صهیونیسم است. مشارکت حداکثری سبب بیمه کردن نظام، کشور، استقلال، حیثیت و ناموس خود در برابر زیادهخواهیها و توطئههای دشمنان است.
وی اصل رقابت و امنیت را از دیگر اصول انتخابات برشمرد و تصریح کرد: رقابت به معنای پرشوری بازار انتخابات است که همزمان باید از امنیت کافی نیز برخوردار باشد، به همین دلیل بنا بر تدابیر فرماندهی معظم کل قوا باید از همه جناحها در این انتخابات حضور داشته باشند، بنابراین حجت تمام است و هیچ سلیقهای نمیتواند ادعا کند که نامزد انتخاباتی مورد انتظار من در این عرصه حضور ندارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش انتخابات را نوعی حقالناس خواند و خاطرنشان کرد: رأی هر شخصی، حق آن شخص است. بنابراین اگر کسی در انتخابات دستکاری کند، در حقیقت خیانت کرده و سلامت انتخابات را زیر سوال برده است که این موضوع در کشور ما بهراحتی قابل انجام نیست، چرا که هنگام شمارش آرا، از تمام نامزدهای انتخاباتی و جریانها، نمایندگانی وجود دارد و امکان تغییرات در نتیجه انتخابات را محال میسازد.
نظر شما