به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمد هادی ایمانیه امروز _ چهارشنبه سیزدهم دی _ در آئین افتتاح سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، اظهار کرد: استان فارس به معرفی احتیاج ندارد و استانی است که در حال حاضر از یک نقطه جغرافیایی آن تا نقطه دیگر بیش از ۳۰ درجه تفاوت دما وجود دارد.
وی افزود: فارس استانی است که در گردشگری و زیارت پس از دو شهر قم و مشهد در سطح کشور در رتبه سوم قرار دارد.
استاندار فارس با بیان اینکه استان فارس، در گردشگری تاریخی و بناهای ثبت جهانی و ثبت ملی سهم بیشتری نسبت به سایر استانها دارد، تصریح کرد: این استان همچنین در گردشگری طبیعی جاذبههایی ارزشمندی همچون بارش برف در شهر سپیدان و آبشارهای فصلی متعدد در هر منطقه دارد.
ایمانیه با تاکید بر اینکه این استان و به ویژه شهر شیراز در حوزه گردشگری سلامت به عنوان شهر اول کشور مطرح است، اضافه کرد: این استان در قطب پزشکی و از چهار جنبه گردشگری استعداد و توان بالایی دارد و زیر ساختهای آن فراهم شده است.
وی خاطر نشان کرد: باید با توجه به ظرفیتهایی که در این استان وجود دارد و بنا به فرمایش مقام معظم رهبری که گردشگری به تنهایی میتواند استان فارس را اداره کند، در جهت تحقق این شعار گامهای بلند بر داشت.
استاندار فارس ادامه داد: استان فارس با داشتن ۳۷ شهرستان و ۱۲۰ شهر بیشترین تعداد شهرستان و شهرهای کشور را دارد که این ظرفیت، فرصتهای بی نظیری برای این استان در حوزه گردشگری فراهم آورده است.
ایمانیه با اشاره به جلسه برگزار شده با معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: با توجه به ایجاد مثلث گردشگری میان سه شهر اصفهان، شیراز و یزد، در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد تا توسعه زیر ساختهای پروازی و ریلی استانها در دستور کار باشد.
نمانده عالی دولت در استان فارس در این آئین نوید داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده این وعده داده شده است که تا پایان سالجاری راهآهن اقلید یزد به بهره برداری برسد.
ایمانیه همچنین بر ایجاد یک شبکه اتوبوسرانی ویژه انتقال گردشگران داخلی و خارجی در مرکز سه استان اشاره کرد.
استاندار فارس تصریح کرد: در سطح استان این موضوع در حال پیگیری است تا یک مثلث گردشگری دیگر با استانهای بوشهر و هرمزگان ایجاد کنیم.
ایمانیه همچنین با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر احداث آزاد راه شیراز بوشهر، افزود: اجرای این پروژه یکی از موضوعات اصلی مورد درخواست استانداری فارس است. چرا که در توسعه گردشگری هر دو استان بسیار تأثیر گذار خواهد بود.
مشارکت بخش خصوصی و دولت در حوزه گردشگری دیگر موضوع مورد اشاره استاندار فارس بود و وی در این خصوص اضافه کرد: بر اساس وحدت مورد انتظاری که میان بخش خصوصی و دولت وجود دارد انتظار داریم برای رونق گردشگری که لازمه کار است این مشارکت جدی تر باشد.
ایمانیه تاکید کرد: باید با مشارکت یکدیگر تلاش کنیم تا فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص توسعه گردشگری محقق شود.
وی اظهار کرد: فارس استانی است با بیش از ۸۰ تنوع در حوزه صنایع دستی و هزاران محل برای گردشگری و این دو ظرفیت، فرصت بی بدیلی برای استان است که شاید هیچ استانی بدین شکل در این چهار حوزه ظرفیت نداشته باشد.
استاندار فارس تصریح کرد: در احداث هتلها سرمایه گذاران باید حرکت جدی تر داشته باشند و در این خصوص استانداری حمایت خواهد کرد و شهرداری نیز در حوزه گردشگری حمایت ویژه ای خواهد داشت.
حمایت از مراکز اقامتی بوم گردیها، انتقال گردشگران، ایجاد دفاتر در کشورهای دیگر و حضور سفیران ایرانی در کشورهای حوزه شش گانه خلیج فارس با توجه به تاکید وزیر امور خارجه و توسعه جدی تر زیر ساختها از دیگر موضوعات مورد اشاره استاندار فارس در این مراسم بود.
نظر شما