به گزارش خبرنگار ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلصالائمه ظهر امروز _یکشنبه دهم دی_ در پنجمین مجمع سلامت استان مرکزی اظهار کرد: مشکل آلودگی هوا تنها مختص به کشور ایران ویا استان مرکزی نیست و یکی از مهمترین چالشهای استان آلودگی هواست.
وی با بیان اینکه آلودگی هوا مربوط به سوخت نیروگاه شازند است افزود: برای رفع این مشکل ما همواره پیشنهادات خود را ارائه میدهیم، از جمله این پیشنهادات، جایگزینی نیروگاه فعلی با نیروگاه پیشرفته و به روز است یا اینکه بتوانیم بخشی از مدار تولید را به نقطه دیگری منتقل کنیم.
استاندار مرکزی تصریح کرد: نیروگاه شازند در سال ۱۳۷۴ با فناوری قدیمی و جانمایی نامناسب ساخته شده بود، از سال ۱۳۹۱ موضوع مازوت سوزی این صنعت مطرح و در دورههای مختلف پیگیری شد زیرا هیچ نیروگاهی با این فناوری راه اندازی نمیشود.
وی افزود: برای نخستین بار مازوت سوزی با تأخیر یک ماهه در امسال آغاز شد و نیروگاه وشرکت گاز درباره سوخت مورد استفاده بیانیه صادر کردند.
مخلصالائمه با بیان اینکه با وجود فشارهای موجود، اجازه توسعه نیروگاه شازند را ندادیم و نخواهیم داد تاکید کرد: شرکت آلومینیوم و برخی صنایع استان را ملزم به ساخت نیروگاه خورشیدی کردهایم تا منابع برق خود را از این طریق تأمین کنند.
وی اضافه کرد: هم اینک شش ساختگاه تولید انرژی تجدید پذیر در استان مرکزی مشغول به فعالیت و بزرگترین نیروگاه انرژی خورشیدی کشور در حال ساخت است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه این نیروگاه با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات تولید برق دارد که معادل ۱۰ برابر ظرفیت بزرگترین نیروگاه خورشیدی موجود در کشور است گفت: عید پارسال ساخت این نیروگاه آغاز شده و به زودی وارد مدار بهره برداری قرار میگیرد.
وی ادامه داد: تأمین عدالت، امنیت، آزادی، رفاه، تربیت و هدایت و سلامت جامعه، بیتردید از مهمترین وظایف دولتهاست و آنها باید در تأیید و تضمین این موارد، حداکثر تلاش خود را به کار گیرند.
مخلصالائمه اظهار کرد: هفته فرهنگی بر آستان آفتاب به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی (ره) در شهرستان خمین برگزار میشود.
وی اظهار کرد: با جدیت و هم افزایی در مجمع سلامت استان میتوانیم اقدامات مؤثری در حوزه سلامت مردم انجام دهیم.
استاندار مرکزی افزود: در دولت سیزدهم سندی تحت عنوان سند تحول دولت مردمی تهیه شده که وظایف متعددی در حوزه سلامت به وزارت بهداشت و دستگاههای همکار محول کرده است که با جدیت باید دنبال شود.
وی تصریح کرد: کاهش نرخ شیوع بیماریها و مرگ زودرس، افزایش سرانه منابع و نیروی سلامت کشور، کاهش هزینههای کمرشکن و فقرزا در سلامت، افزایش پوشش جمعیت بیمههای پایه سلامت و افزایش سهم صنایع دارویی کشور از جمله وظایف دولت در حوزه بهداشت و سلامت در کشور است.
مخلصالائمه ادامه داد: باید از درمان محوری به سمت پیشگیری محوری حرکت کنیم، در دوره کرونا پیشبینی میکردند که سالیان سال باید با این بیماری زندگی کنیم و جهان باید دوره قابل توجهی را با این بیماری ادامه دهد.
وی افزود: خوشبختانه کرونا در کشور و دنیا به صورت جدی کنترل شد و با همت مردم و به خصوص کادر درمان، این ویروس کنترل و ریشهکن شد.
استاندار مرکزی تاکید کرد: مطالبات انباشته مردم در تمامی حوزهها وجود دارد و عمده مطالبات مردم به حق و صحیح است و دولت میداند که مسئول رفع مشکلات است.
وی گفت: با تلاش شبانهروزی توانستیم با بخشی از این عقب افتادگی را جبران کنیم و برای رفع کاستیها، هیچ روز تعطیلی نباید در برنامه کاری مدیران ارشد استان باشد.
۸۰ هزار طرح عمرانی نیمه تمام در کشور وجود دارد
مخلصالائمه ادامه داد: هم اینک ۸۰ هزار طرح عمرانی نیمه تمام در کشور وجود دارد که ۳۰ سال بودجه کشور نیز کفاف تکمیل این پروژهها را نمیدهد اما ما پروژهها را اولویت بندی کردیم تا پروژههای مهم زودتر تکمیل شود.
وی با بیان اینکه از جمله اولویتهای دولت پروژههای حوزه سلامت است اظهار کرد: بهره برداری از بیمارستانهای ولیعصر و فوق تخصصی زنان اراک ظرف چند ماه آینده انجام میشود.
استاندار مرکزی افزود: بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان اراک از برنامه زمانبندی جلو افتاده و امسال یا اوایل سال آینده افتتاح خواهد شد.
وی ادامه داد: این بیمارستان مدرن و پیشرفته که با مشارکت خیرین ساخته شده و جایگزین بیمارستان فرسوده و خارج از شأن زنان استان میشودکه در حوزه جمعیت میتواند نقش آفرین باشد.
عرضه نان کامل در ۹۰ نانوایی استان مرکزی
مخلصالائمه گفت: پس از چند دهه آرزوی متخصصین تغذیه در استان مرکزی تحقق یافت و این نهضت پایه گذاری شد و هم اینک ۹۰ نانوایی در استان مرکزی نان کامل عرضه میکنند.
وی تاکید کرد: بزرگترین و اولین کارخانه آرد کامل کشور در استان مرکزی با ظرفیت ۱۰۰ درصدی آغاز به کار کرده است و امید میرود نهضت نان کامل به سمتی نرود که برخی از آن سو استفاده کنند.
نظر شما