محمدحسین عطایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از تولید ۳۸۵۳ تن گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی این استان طی ۹ ماه سال جاری خبر داد و اظهار کرد: این میزان تولید گوشت بوقلمون نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۹۴۶ تن بوده ۱۲ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: تا پایان سال جاری بیش از پنج هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی این استان تولید میشود، همچنین در حال حاضر ۲۳ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۷۵ هزار قطعه در استان فعال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است، خاطرنشان کرد: بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در این استان در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه است.
عطایی اضافه کرد: بازار مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین بیشتر استانهای تهران، کرج و اصفهان است.
وی ادامه داد: دارا بودن ترکیبات پروتئین بالا، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری را از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون است و ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن سفید است.
نظر شما