لزوم توجه بیشتر مدیران به دورکاری مادران شاغل/ مشاوران امور بانوان دهیاری‌ها فعال شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: توانمندسازی زنان در فرمانداری‌ها و تعیین و استفاده از مشاوران دهیاری‌ها در استان اصفهان مایه مسرت است، لازم است مشاوران امور بانوان دهیاری‌ها فعال شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، انسیه خزعلی در نشست صمیمانه با اساتید و دانشجویان حوزه و دانشگاه استان اصفهان اظهار کرد: وظیفه بانوان حفظ و نگهداری خود و خانواده از آسیب‌ها است، بخشی از این وظیفه مربوط به نرم‌افزارهایی است که در سبک زندگی ما نفوذ کرده و بخشی مربوط به سخت‌افزارها است که باید با استفاده صحیح از سخت‌افزارها، آسیب را کنترل کنیم.

وی افزود: در حال حاضر سلاح ما در جنگ نرم، اندیشه و توانمندی فکری و فرهنگی است که تقویت آن‌ها وظیفه زنان است و بانوان به‌عنوان محور خانواده می‌توانند در این زمینه مؤثر باشند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: زنان می‌توانند در ترغیب خانواده، فرزندان و همسر مؤثر باشند و به صورت پنهان و آشکار به عنوان سرباز گمنام جنگ نرم فعال باشند.

خزعلی تصریح کرد: در بخش حفظ خانواده، رویداد کلانی را در ۹ کارگروه آغاز کردیم و مباحث خانواده را به وسیله روش‌های متنوع مانند جشنواره، مهارت‌آموزی، تهیه محتوای مناسب و برگزاری رقابت در موضوعاتی مانند خانواده و رسانه، خانواده و مهارت‌های ارتباطی در استان‌ها برگزار می‌کنیم و امیدواریم که در استان اصفهان نیز این برنامه برگزار شود و ادامه‌دار باشد.

وی اضافه کرد: از سال گذشته برنامه‌هایی را برای توانمندسازی زنان از جمله ایجاد کسب‌وکار به‌ویژه برای بانوان سرپرست خانوار و قرارداد با کارآفرینان برای آنکه چهار سال بانوان را تحت حمایت داشته باشند، آغاز کردیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در موضوعاتی مانند اعتیاد و طلاق فعالیت داشتیم، افزود: آموزش زوجین، آموزش حین ازدواج با همکاری وزارت بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی و آموزش پس از ازدواج را نیز در چند استان آغاز کردیم که امید است اصفهان نیز به جمع آن استان‌ها اضافه شود.

خزعلی درباره اخبار منتشر شده در زمینه آمار طلاق و ازدواج گفت: در آمار مقایسه‌ای به دلیل کاهش تعداد ازدواج، آمار طلاق بیشتر به چشم می‌آید و در پژوهشی که درباره بحث طلاق انجام شده است، از عوامل آن به تأثیر فضای مجازی باید اشاره کرد که امید است در طرح‌هایی که پیش‌رو داریم از این آسیب پیشگیری کنیم.

لزوم پیگیری دورکاری مادران شاغل در زمان تعطیلی مدارس

وی خاطرنشان کرد: مطالبی مانند مرخصی زایمان برای زنان هیئت علمی دانشگاه در این جلسه مطرح شده است که پیگیری خواهد شد تا زنان فعال در این عرصه بتوانند از مرخصی‌ها و تسهیلات لازم و موجود استفاده کنند، همچنین لازم است تعداد اعضای هیئت علمی بانو افزایش پیدا کند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تعطیلی‌های مکرر به دلیل آلودگی هوا و دردسرهای مادران اظهار کرد: از استاندار اصفهان نیز درخواست داریم دورکاری مادران شاغل را دنبال کند تا در روزهایی که مدارس تعطیل می‌شود، چالش مادران کمتر شود، همچنین رئیس‌جمهور نسبت به ایجاد مهدکودک یا اتاق کودک برای مادران شاغل نیز توجه و تاکید ویژه دارند.

خزعلی با اشاره به چالش بی‌هویتی و خلل فرهنگی جامعه گفت: خلل هویتی و فرهنگی بین دختران نوجوان افزایش یافته است و به‌طور جدی باید به هویت‌بخشی دختران بپردازیم.

وی با اشاره به افزایش آمار مجردان در روستاها افزود: در راستای تشویق و تسهیل ازدواج دهه‌شصتی‌ها، طرح‌هایی مانند وام ازدواج، وام اشتغال، کالاکارت جهیزیه و بیمه برنامه‌ریزی شده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده درباره انتقاد اعضای هیئت علمی نسبت به ناعدالتی بین اساتید زن و مرد و بی‌بهره ماندن از مسکن اساتید تصریح کرد: درباره حق مسکن اعضای هیئت علمی مانند حق اولاد مشکلاتی داشتیم و دلیلی که برای آن می‌آورند این است که نفقه به عهده مردان است و زنان در زندگی هزینه‌ای نمی‌کنند، در حالی که در زندگی‌های امروزی این اتفاق رخ نمی‌دهد و بانوان در هزینه‌های زندگی خانواده مشارکت دارند و درخواست تجدید نظر در این زمینه داشتیم.

خزعلی گفت: توانمندسازی زنان در فرمانداری‌ها و تعیین و استفاده از مشاوران دهیاری‌ها در استان اصفهان مایه مسرت است، لازم است مشاوران امور بانوان دهیاری‌ها فعال شود، چراکه پایدار ماندن روستاها به زنان روستا بستگی دارد و با این اقدام مهاجرت‌ها کاهش می‌یابد، با توجه به اینکه بیشتر ساکنان روستاها بانوان هستند، لازم است موقعیت شغلی نیز برای آن‌ها فراهم شود.

کد خبر 715794

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.