به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجتالاسلام محمد مطهرخو، ظهر امروز _جمعه هشتم دی_ در نماز جمعه این هفته ضمن تسلیت شهادت سید رضی موسوی در عملیات تروریستی توسط اسرائیل، اظهار کرد: این ترور با هدف توسعه عملیات در خارج از نوار غزه توسط رژیم منحوس صهیونیستی بود و امروز اینها در باتلاق غزه گرفتار شدند و علاوه بر حماس تحت فشار انصار یمن، حزب الله لبنان و حشد الشعبی عراق هم هستند، برای نجات از این باتلاق، نیاز به ایجاد بحران در خارج از منطقه دارند که خود را نجات دهند.
وی ادامه داد: بیش از ۸۰ روز است که از معرکه تمام عیار غزه میگذرد و صهیونیستهایی که فکر میکردند دو هفتهای حماس را نابود خواهند کرد، امروز با تلفات بسیار انسانی و تجهیزاتی، هیچیک از دستاوردهایی را که به دنبال آن بودند به دست نیاوردند.
امام جمعه شهرستان نائین افزود: اکنون به گمان اینکه اگر یکی از مستشاران و فرماندهان بلند پایه ایران رو ترور کنند، ایران دست به انتقام خواهد زد و وارد این معرکه میشود، این کار را انجام دادند ولی آنها هنوز نفهمیدند که با جبهه مقاومت طرف هستند.
مطهرخو خاطرنشان کرد: امروز طرف آنها تنها ایران، حماس و حزب الله نیست و عملیاتهایی که جبهه مقاومت انجام میدهد، دقیقاً مشخص است که اینها اتاق عملیات کامل دارند و هرکسی در حال انجام وظیفه خود در منطقه خودش است.
وی اضافه کرد: دشمن این را باید بدانند که بر خلاف تصورشان، انتقام خون سید رضی موسوی و شهید سلیمانی به لطف خدا به دست این جبهه یعنی جبهه مقاومت گرفته خواهد شد.
امام جمعه شهرستان نائین با بیان اینکه یوم الله ۹ دی یک روز تاریخی در تاریخ انقلاب اسلامی شد، گفت: شکست غیرقابل باور برای دشمنانی که تمام عیار برای ضربه زدن و شکست انقلاب اسلامی آمده بودند که خودشان شکست مفتضحانه خوردند.
مطهرخو ادامه داد: سنگینترین فتنه را در سال ۸۸ علیه نظام اسلامی طراحی کرده بودند اما این روز یوم الله شد چون دست قدرت خدا از آستین بیرون آمد و مردم و ملت بصیر ایران را نصرت داد.
وی افزود: امام خمینی (ره) در تبیین یوم الله بیان کردند که به فرموده قرآن کریم، ما موسی را با دو مأموریت به سوی قومش فرستادیم؛ هدایت قومش از ظلمات جهل به سمت نور فهم و یادآوری ایام خدا را برای مردم این دو مأموریت بود.
امام جمعه شهرستان نائین با بیان اینکه تمام روزها برای خدا است اما بعضی از ایام خصوصیتی دارد که به یوم الله تبدیل میشود، گفت: روز فتح مکه، روز قدرتنمایی خدا برای سروری دادن یک بچه یتیم بر عرب، روزی که امیرالمؤمنین (ع) در صفین اکثر خوارج را به درک واصل کرد، ۲۶ دی ماه روز فرار شاه خبیث، ۱۲ و ۲۲ بهمن و دیگر روزها همه یوم الله هستند.
مطهرخو تاکید کرد: باید مردم را متذکر و یادآوری کنیم که خدا را فراموش نکند و این ایام الهی است که انسان ساز است و مردم را بیدار نگه داشته است.
وی با اشاره به نهم دی ماه، تاکید کرد: ۹ دی ۸۸ روز خدا و یوم الله است چون این روز، روز تقابل مردم با مردم نبود بلکه روز تقابل ملتی بود که صاحب انقلاب اسلامی هستند و این صاحبان انقلاب و وفادار به قانون اساسی و آرمانهای امام (ره) بودند که در مقابل جریانی ایستادند که این دو مورد را نمیخواستند.
امام جمعه شهرستان نائین ادامه داد: خداوند در آن روز به خاطر محبتی که در دل مردم به امام حسین (ع) بود و آن بی حرمتی در روز عاشورا به امام حسین (ع) و عزای حسینی شد، مردم قیام کردند و یوم الله به خاطر محبت به امام حسین (ع) رقم خورد و دشمنان را از شکست دادن انقلاب اسلامی مأیوس کرد.
مطهرخو تاکید کرد: به برکت ۹ دی بود که بسیاری از برکات معارف انقلاب بازخوانی شد و نسل سوم و چهارم انقلاب با تاریخ و گذشته انقلاب بیشتر آشنا شدند و به واسطه ۹ دی دوست از دشمن مشخص و منافق از مؤمن جدا و معین شد؛ فلذا ۹ دی یک شاخص است و این شاخص باید در این انقلاب حفظ و هرسال باید ۹ دی گرامی داشته شود.
وی با اشاره به توصیه انتخاباتی این هفته، اظهار کرد: دشمن درصدد دلسرد کردن مردم نسبت به نظام، ناامید کردن مردم از حل مشکلات کشور و ایجاد نارضایتی در میان مردم است فلذا بیان مشکلات به تنهایی و عدم بیان پیشرفتها و غفلت از دسیسه دشمنان توسط هرکسی که باشد، آب به آسیاب دشمن ریختن است.
امام جمعه شهرستان نائین ادامه داد: بعضیها فقط یاد گرفتند مشکلات را بگویند و سیاهنمایی کنند؛ این تحلیل درستی به مردم نمیدهد و تحلیل درست زمانی اتفاق میافتد که مشکلات را ببینید و در کنار آن پیشرفتها و دسیسه، بازی و میدان بازی دشمن را هم ببینید و در نظر بگیرید و آن زمان مردم آگاه میشوند.
مطهرخو در ادامه ضمن اشاره یک ملاک انتخاباتی، گفت: در رقابتهای انتخاباتی در یک نگاه کلی، از دو الگوی اثباتی و نفی استفاده میشود؛ در الگوی اثباتی، نامزد انتخاباتی تلاش میکند که برنامه خودش را برای اداره کشور بیان و آرای مردم را برای خود جلب کند که این خوب است.
وی ادامه داد: در الگوی نفی، کاندید سعی میکند با نقد، نفی و تخریب رقیب خود، آرا را به صندوق خود بیاورد و این رقابت ناسالم است. بعضی دنبال این هستند که برای اثبات خود، رقیب انتخاباتی و عملکرد او در گذشته را تخریب میکند و این موردپسند نیست.
نظر شما