اجرای طرح دخترانگی با طعم خودآگاهی

مشاور شهردار اصفهان در امور بانوان با اشاره به اجرای برنامه دخترانگی با طعم خودآگاهی گفت: این طرح در راستای خودآگاهی هویت و خودشناسی دختران اجرا می‌شود، شادی و نشاط دختران در این برنامه مد نظر است و در فضای ملایم آموزشی و با شوق بیشتری این برنامه در بانوسرا اجرا می‌شود.

مریم آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره جزئیات برنامه «دخترانگی با طعم خودآگاهی» اظهار کرد: دخترانگی با طعم خودآگاهی «ویژه‌برنامه فرهنگی تفریحی» با حضور دانش‌آموزان دختر مقطع متوسطه همراه با کافه کتاب، کافی‌شاپ و کافه بازی با هم‌افزایی آموزش و پرورش، بسیج و شهرداری اصفهان با سه محتوای مختلف اجرا می‌شود و مخاطب آن دخترانی هستند که درس آمادگی دفاعی را باید بگذرانند، در نهایت با همکاری آموزش و پرورش ناحیه چهار اصفهان بیش از سه هزار نفر در ۲۰ روز محتواهای برنامه‌ریزی شده را می‌آموزند.

وی با اشاره به رویکرد برنامه مذکور افزود: این طرح در راستای خودآگاهی هویت و خودشناسی دختران اجرا می‌شود، شادی و نشاط دختران در این برنامه مد نظر بوده است و در فضای ملایم آموزشی و با شوق بیشتری این برنامه در بانوسرا اجرا می‌شود.

مشاور شهردار اصفهان در امور بانوان ادامه داد: دخترانی که در این طرح شرکت کردند، بازخورد خوبی از برنامه‌ها ارائه دادند؛ در این طرحموضوعاتی که مورد نیاز دختران است مطرح می‌شود و به همین دلیل دختران به شدت خواستار ادامه این طرح هستند.

وی تصریح کرد: این طرح قابلیت توسعه در تمام نواحی آموزش و پرورش و مناطق شهرداری را دارد، زیرا تأثیرگذاری بسیار بالایی بین افرادی که در آن شرکت کرده‌اند داشته و ارزش افزوده آن بسیار زیاد بوده است.

آقایی گفت: در برنامه دخترانگی با طعم خودآگاهی به محتواهایی پرداخته می‌شود که مبنای آن علمی است و افرادی که این مباحث را آموزش می‌دهند، دوره‌های لازم را گذرانده‌اند تا اهداف مد نظر در این طرح به‌خوبی به ثمر بنشیند.

Rewind 10 Seconds
00:00
00:00
00:00
Settings
Fullscreen
 

کد خبر 715102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.