یاسر خسروی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال و بختیاری با اشاره به دست آوردهای سازمان نهضت سوادآموزی اظهارکرد: طبق آخرین سرشماری قبل از انقلاب درصد باسوادان استان بسیار پایین و تنها کمتر از ۳۶ درصد از جمعیت استان باسواد بودهاند. این در حالی است که آمار سال ۱۴۰۰ نشان میدهد ۹۷ درصد مردم استان باسواد هستند.
وی افزود: در حال حاضر ۳۰۹ آموزش دهنده فعال پای کار سواد آموزی استان هستند و بنا داریم با ظرفیت موجودی که در اختیار داریم امسال ۲۹۰۰ نفر را در استان با سواد کنیم.
معاون نهضت سواد آموزی چهارمحال و بختیاری بیان اینکه فرصت ثبت نام در طرح سواد آموزی تا پایان دی ماه است. خسروی ادامه داد: امسال میتوانیم برای اولین بار ۲۰ درصد از کل ظرفیت خود را به محدوده سنی ۵۰ تا ۶۰ سال اختصاص داده و داوطلبان در این محدوده سنی را ثبت نام کنیم.
وی با بیان اینکه نهضت سوادآموزی برنامههای بسیار مناسبی نیز در زمینههای فرهنگی و اجتماعی در اختیار دارد. تاکید کرد: مسابقات انشا نویسی، مقاله نویسی، کتابخوانی، برنامههایی مانند نماز، کلید بهشت، خواندن قرآن و آموزش رایانه که میتواند بسیار مثمر ثمر از جمله برنامههای فرهنگی نهضت سواد آموزی استان است.
معاون نهضت سواد آموزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سازمان نهضت سوادآموزی استان برای بازماندگان از تحصیل هم چارهای دارد، خاطرنشان کرد: برای بازماندگان از تحصیل نیز سامانهای با عنوان سامانه شهید محمودوند ویژه دوره ابتدایی در اختیار داریم که در بحث شناسایی این افراد طراحی شده است.
خسروی اضافه کرد: در زمینه شناسایی افراد بازمانده از تحصیل، مؤسسهای تحت عنوان خیرین حامی بازماندگان تشکیل شده که به کمک خیرین نسبت به شناسایی بازماندگان از تحصیل اقدام میکند.
وی گفت: سازمان نهضت سواد آموزی استان در سال ۱۴۰۱ از بین معاونتهای سواد آموزی کشور موفق به کسب رتبه سوم شد.
نظر شما