به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی شامگاه _شنبه، دوم دی_ در آئین رونمایی از تولید نخستین دستگاه بیل هیدرولیکی ۷۵ تن در کشور اظهار کرد: تخصیص ارز باید حساب و کتاب داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان مرکزی در بخش صنعت افزود: ظرفیتهای بیشمار استان مرکزی در بخش صنعت باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
امام جمعه اراک تصریح کرد: شرکت آذرآب یکی از ظرفیتهای مهم استان مرکزی است که برای اینکه بتواند با قدرت به تولید خود ادامه دهد، لازم است مورد حمایت قرار گیرد.
دری نجفآبادی با بیان اینکه با حمایتهای وزارتخانه صمت، سازمان تأمین اجتماعی، استانداری و مهندسان شرکت هپکو در آستانه تحول ملی و بینالمللی قرار دارد افزود: امید است با تلاش مهندسان و کارگران ماشینآلات هپکو در کشورهای عراق، سوریه، لبنان و کشورهای منطقه حضور فعال داشته باشد.
وی تاکید کرد: نمایندگان مجلس برای واگذاری صنایع به بخش خصوصی باید شش شرط اساسی را رعایت کنند تا از وقوع مشکلات برای صنایع جلوگیری کنند.
دری نجفآبادی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به رشد هشت درصدی اقتصادی و کاهش تورم افزود: رشد هشت درصدی اقتصادی کشور در برنامه هفتم توسعه پیشبینی شده و راهکار اصلی آن سرمایهگذاری در بخش تولید است.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی اضافه کرد: سرمایهگذاری ویژه و پشتیبانی در حوزه قطعات در شرکت هپکو، قطع وابستگی هرچه بیشتر این شرکت را به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: کشور در بخش صنعت با تلاش متخصصان داخلی باید همانند صنعت موشکی به توان داخلی متکی باشد و روی پای خود بایستد.
راهاندازی مجدد و احیای واحدهای صنعتی در دستور کار دولت است
فرزاد مخلصالائمه استاندار مرکزی هم با بیان اینکه موضوع راهاندازی مجدد یا احیای واحدهای صنعتی به عنوان یک نهضت در مجموعه دولت پیش میرود، اظهار کرد: امسال مزین به نام رشد تولید و مهار تورم است و بر این اساس مهار تورم صرفاً باید با رشد تولید اتفاق بیفتد و این موضوع این سرلوحه بخش صنعت است.
وی افزود: یک سوی این موضوع افزایش ظرفیت واحدهایی است که درحال تولید هستند، یعنی واحدهایی که با یک ظرفیت خاص تولید میکنند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: در دولت سیزدهم، در صنایع سنگین این استان که هر یک پیشرانهای مهمی در عرصه اشتغال و کارآفرینی بودند، اتفاقات مهمی به وقوع پیوست که از جمله این اتفاقات احیای مجدد شرکتهای واگن پارس، آذرآب و هپکو است.
مخلصالائمه با اشاره به تغییر سهامدار هپکو برای احیای این شرکت گفت: تغییر راهبرد توسط مدیریت ارشد هپکو انجام شد و ارتقای راهبرد از تولید ماشینآلات راهسازی به ماشینآلات راهسازی و معدنی که نمونه آن را شاهد هستیم کار بسیار صحیحی است.
مخلصالائمه اضافه کرد: شرکتهای صاحب نام و نشانی در دنیا وجود دارند که ماشینهای اوراق خود را توسط مافیای واردات برای ما ارسال میکنند که امید میرود با توسعه هپکو دیگر شاهد این روند نباشیم.
وی ادامه داد: امید میرود شاهد صادرات گسترده محصولات هپکو به عنوان بزرگترین تولیدکننده ماشینآلات راهسازی و معدنی در غرب آسیا، به سراسر جهان باشیم.
استاندار مرکزی اظهار کرد: در دو سال گذشته این استان در حوزه صنعت در مسیر ایجاد آرامش اقدامات قابل توجه و مطلوبی در حوزه صنعت و کارگری و کارفرمایی صورت گرفته که جای قدردانی از تمام فعالان این حوزه دارد.
وی افزود: سهام عمده شرکت آذرآب بعد از دستور ریاست جمهوری، از سهامدار غیراهل به اهل واگذار و بزرگترین قرارداد تاریخی این شرکت امضا شد و این شرکت از لانه پرندگان به کارگاه بزرگ کار و تولید تبدیل شد.
مخلص الائمه درباره وضعیت کارخانه واگن پارس هم گفت: سال گذشته رکورد تولید تاریخ واگن پارس را با همت مدیران و کارکنان شرکت واگن پارس مپنا شکستیم، هزار واگن تحویل خطوط ریلی کشور شده و امید میرود این رکورد امسال دوباره تکرار شود.
استاندار مرکزی با اشاره به نگرانیهای قرارداد ساخت واگن مترو شهرداری تهران با شرکتی در چین اظهار کرد: رئیس جمهور چند روز پیش دستور داد که برای استفاده از تمام ظرفیت واگنسازی کشور و اجتناب از ایجاد انحصار در یک شرکت، تقاضای واگن مترو کشور بین همه شرکتهای واگنسازی توزیع و تقسیم شود.
وی اضافه کرد: بخش دانشبنیان برای تولید بخشی که وابستگی داریم از جمله سیستمهای کنترل راهبری وارد میدان میشوند.
مخلصالائمه ادامه داد: در این مصوبه اسم شرکت واگن پارس مپنا قید شده است و بر این اساس بخشی از تقاضای موجود در اراک تولید خواهیم شد.
به گزارش ایمنا، اولین بیل هیدرولیکی ۷۵ تن تولید داخل که توسط هپکوی اراک تولید شده، با حضور معاون وزیر صمت و رئیس سازمان تأمین اجتماعی رونمایی شد.
نظر شما