مصرف ۵ برابری اسیدهای چرب ترانس در ایران / تاثیر آلاینده‌ها بر سلول‌های عصبی

فلوشیپ تغذیه بالینی با اشاره به مصرف ۵ برابری اسیدهای چرب ترانس در ایران گفت: یکی از اثرات مخرب آلاینده‌ها بر سلول‌های عصبی قابل مشاهده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا امانی امروز _پنجشنبه سی‌ام آذر_ در نشست خبری انجمن خیریه پارکینسون اظهار کرد: برخی از مواد لازم برای بدن، از مواد غذایی خوراکی تأمین می‌شود و بدن توان ساخت آن را ندارد یا تنظیم آن به مواد غذایی وابسته است.

وی با اشاره به ورود سموم از جمله آفت‌کش‌ها و حشره‌کش‌ها به زندگی‌ های ام‌اس، پارکینسون و آلزایمر، تأثیرگذار است و هر چه چربی‌ها به سمت اشباع پیش رود، انعطاف‌پذیری نورون‌ها تحت تأثیر چربی‌های دریافتی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه تغذیه در دو بعد پیشگیری و درمان روند بیماری‌ها تأثیرگذار و تغذیه در کشور یکی از موضوعاتی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، اضافه کرد: یکی از دشمن‌های سیستم عصبی انسان، اسید چرب ترانس است و این در صورتی است که ایرانی‌ها بین دو تا پنج برابر میزان توصیه شده، از اسیدهای چرب ترانس استفاده می‌کنند؛ همچنین باید در نظر داشت که استفاده از میوه و سبزی، یکی از عوامل تأثیرگذار در پیشگیری از بیماری‌ها است و هرچه میوه و سبزی تیره‌تر باشد، مفیدتر واقع می‌شود.

کد خبر 713654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.