مطالبه ۶۰۰ میلیارد تومانی آبفا برای تأمین آب اراضی ۲۲۴ هکتاری تاکستان

شهردار تاکستان گفت: با استعلام‌های اخذ شده از دستگاه‌های خدمات‌رسان مشکلی برای تأمین برق و گاز اراضی موسوم به ۲۲۴ هکتاری نداریم و فقط شرکت آب‌وفاضلاب ۶۰۰ میلیارد تومان پول از ما برای آبرسانی و لوله‌کشی آب در این زمین‌ها طلب کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، تور رسانه‌ای بازدید از طرح‌های عمرانی و نشست خبری کیوان رحمانی شهردار تاکستان پس از دو سال از آغاز دوره ششم مدیریت شهری در این شهر و برای نخستین‌بار عصر امروز با جضور خبرنگاران و اهالی رسانه استان در سالن جلسات شورای شهر تاکستان برگزار شد.

شهردار تاکستان در این نشست خبری با بیان اینکه توزیع بودجه سرانه شهرداری تاکستان در دوره جدید مدیریت شهری محله‌محور شده است، اظهار کرد: برای باز شدن گره ترافیکی ساخت ۲ زیرگذر را طراحی کردیم که با ساخت این زیرگذرها تاکستان از بن‌بست ترافیکی ناشی از وجود ایستگاه راه‌آهن که مطالبه چندین‌دهه‌ای شهروندان تاکستانی است، خارج می‌شود.

کیوان رحمانی مدت اجرای پروژه احداث ۲ زیرگذر را شش‌ماه بیان کرد و گفت: همچنین عبور خط دو راه آهن و زیرگذرها به صورت هماهنگ صورت می‌گیرد و بعد از آن هم به دنبال احداث زیرگذر سومی هستیم که بار ترافیکی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

وی همچنین از بهینه‌سازی مصرف آب پارک‌ها و فضاهای سبز شهرداری تاکستان خبر داد و افزود: در حال حاضر با احداث ۴۲ کیلومتر لوله‌کشی آب آشامیدنی از آب خام برای آبیاری فضای سبز جدا شده و در همه بوستان‌ها و پارک‌های تاکستان از آب خام برای آبیاری استفاده شده و به این ترتیب از هدررفت آب آشامیدنی جلوگیری شده است.

شهردار تاکستان با اشاره به توزیع عادلانه و منصفانه بودجه و اعتبارات شهری بین شمال و جنوب شهر تاکستان ادامه داد: در دو سال اخیر اعتبارات شهرداری قزوین به ویژه در حوزه عمرانی به صورت مساوی بین جنوب و شمال شهر قزوین توزیع شده است.

رحمانی از ساخت ۱۰ بلوار به درازای حدود ۱۰ کیلومتر در دو سال اخیر خبر داد و گفت: در ضمن بودجه شهرداری تاکستان در سال جاری ۴۰ درصد بیشتر و به صورت میانگین در دو سال اخیر حدود ۸۰ درصد تحقق داشته و امسال بودجه شهرداری تاکستان ۱۵۵ میلیارد تومان بسته شده که تا پایان سال حدود ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلیارد تومان یعنی حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بیشتر محقق می‌شود. این در حالی است که درآمد شهرداری تاکستان از محل عوارض به خاطر مشکلات اقتصادی ویژه مردم تاکستان که کشاورز هستند، کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: همچنین برای هدایت ترافیکی از جنوب به شمال شهر تاکستان بلوار ۲۲ بهمن را ساخته‌ای و در جهت برخورداری جنوب شهر از امکانات تفریحی و رفاهی پارک‌های جیبی را در نواحی جنوبی شهر ساخته‌ایم که ساخت آنها در آخرین مرحله قرار گرفته است. در ضمن ساخت سالن کشتی تاکستان تا دهه فجر امسال کامل شده و این سالن به بهره‌برداری می‌رسد.

صدور پروانه ساخت برای ۱۷۰ هزار متر مربع بنا

شهردار تاکستان در بخش دیگری از سخنانش از اجرای ۵۰۰ هزار متر مربع آسفالت در معابر تاکستان در طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: در ضمن طی دو سال اخیر پنج کیلومتر سنگ‌فرش در شهر تاکستان اجرا شده و در ضمن ۱۱ هزار متر مربع از دیوارهای شهری تاکستان پاک‌سازی و بعد نقاشی شده‌اند.

رحمانی همچنین از صدور پروانه ساخت برای ۱۷۰ هزار متر مربع بنا در شهرداری تاکستان از سال ۱۴۰۰ تاکنون خبر داد و افزود: در ضمن در همین مدت ۳۰ کیلومتر از جدول‌های شهری تاکستان هم رنگ‌آمیزی و بازپیرایی بصری شدند. در حوزه توسعه ایمنی شهری هم ساخت دو ایستگاه و ساختمان آتش‌نشانی را شروع کردیم که یکی از این ایستگاه‌ها در آستانه افتتاح قرار گرفته است.

وی با اشاره به ساخت دو المان کوهنورد و شهید گمنام در تاکستان ادامه داد: با ایجاد پارک جنگلی در تاکستان ۵۴ هزار متر مربع به سرانه فضای سبز این شهر افزوده شده و طی دو سال گذشته ۶ هزار درخت در این شهر کاشته شده است.

اجرای ۵۰ طرح عمرانی در تاکستان

شهردار تاکستان از اجرای بیش از ۵۰ طرح عمرانی در شهر تاکستان طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: در ضمن حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه و درآمد در این مدت داشتیم که ۶۰ درصد آن را صرف امور عمرانی و ۴۰ درصد را در بخش جاری هزینه کردیم.

رحمانی با اشاره به آغاز اجرای نهضت دوم آسفالت در این شهر تصریح کرد: در حال حاضر در تاکستان هیچ جاده خاکی وجود ندارد و در حال حاضر به دنبال بازسازی و ترمیم آسفالت‌های مضمحل و به اصطلاح سوسماری هستیم.

وی از تشکیل بانک املاک و ذخیره‌سازی زمین برای شهرداری تاکستان خبر داد و افزود: در حوزه اراضی موسوم به ۲۲۴ هکتاری بالای کمربندی هم ۲۱۲ هکتار زمین (بدون جاده و شوارع) داریم که ۲۶ هکتار زیر بار رفته، یعنی ۱۸۶ هکتار آن باقی‌مانده که ۹۶ هکتار آن کاربری غیرمسکونی مانند اداری، خدمات شهری، فضای سبز و سایر را دارد.

مطالبه ۶۰۰ میلیاردتومانی آبفا برای تأمین آب اراضی ۲۲۴ هکتاری

شهردار قزوین با بیان اینکه در اراضی موسوم به ۲۲۴ هکتاری شمال کمربندی ۷۶ هکتار زمین خالص مسکونی داریم، ادامه داد: شهرداری تاکستان هیچ مشکلی برای تفکیک این زمین‌ها ندارد و اعلام هم کردیم که بر اساس اصلاحیه ماده ۱۰۱ قانون تفکیک اراضی آماده این کار هستیم.

رحمانی تصریح کرد: بحث ما در این اراضی ایجاد زیرساخت‌های خدمات‌شهری از جمله آب، برق و گاز است که با استعلام‌های اخذشده از دستگاه‌های خدمات‌رسان مشکلی برای تأمین برق و گاز اراضی موسوم به ۲۲۴ هکتاری نداریم و فقط شرکت آب‌وفاضلاب ۶۰۰ میلیارد تومان پول از ما برای آبرسانی و لوله‌کشی آب در این زمین‌ها طلب کرده است. البته عدد ۲ هزارمیلیاردتومان هم عنوان کرده‌اند.

وی اضافه کرد: بنا داریم که موضوع آب زمین‌های یادشده را از طریق انتقال آب از سد طالقان حل کنیم. مشکل دیگر هم این است که بعضی از زمین‌های موجود در این اراضی موسوم به ۲۲۴ هکتاری ریزدانه هستند و برای مثال قطعه زمین یک‌هکتاری یا سه‌هکتاری به صورت ریزدانه در اختیار ۵۰ نفر است و تا زمانی که هر ۵۰ نفر توافق نکنند، شهرداری نمی‌تواند این زمین‌ها را تفکیک کند.

تجمیع دست‌فروشان و وانت‌بارها در ۴ نقطه شهر

شهردار تاکستان همچنین در جواب سوال یکی از خبرنگاران درباره تأمین درآمدهای پایدار و اعتبارات طرح‌های عمرانی گفت: برای تأمین اعتبارات و بودجه اجرای طرح‌های عمرانی از ابتدای تصدی شهرداری تاکستان هیچ زمینی نفروخته‌ایم و در ضمن برای ایجاد درآمد پایدار ساخت شهر کتاب، مجموعه نجوم و بازدید از ستارگان شب و مجتمع ضایعات را در دستور کار گذاشتیم.

رحمانی همچنین از ساماندهی دست‌فروشان و وانت‌بارها از خیابان‌های اصلی تاکستان خبر داد و افزود: چهار نقطه شهر تاکستان را برای تجمع دست‌فروشان و وانت‌بارها درنظرگرفتیم تا از نظر نظم و فضای بصری شهر تاکستان بهتر و زیباتر شود.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایمنا سهم شهرداری تاکستان از درآمدهای عوارض مالیات ارزش افزوده را ۴۰ میلیارد تومان در یک‌سال گذشته بیان کرد و گفت: در مجموع این درآمدها به صورت ماهانه در اختیار ما قرار می‌گیرد و نوسان دارد.

کد خبر 712905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.